Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Λιάνα Κανέλλη: Η αντιπροσωπευτική δημοκρατία να ζήσει για λογαριασμό σου δεν γίνεται (VIDEO)

Συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη στο «Action 24»
Τετάρτη 15/02/2017 - 09:28
Στη δεύτερη αξιολόγηση, στις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή, στο ρόλο των ΜΚΟ στο Προσφυγικό και στη δίκη της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24».
Σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι διαχειριστής των συμφερόντων του κεφαλαίου και αυτό το εμφανίζει ως αριστερά. Ανέφερε ότι υπάρχει μπαρούτι στην ευρύτερη περιοχή με πιθανή νέα αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια και την Ουκρανία, δύο περιοχές που επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.
Για το Προσφυγικό σημείωσε ότι οι ΜΚΟ έχουν διαχειριστεί ποσά ύψους 128 εκατ. ευρώ και για τη δίκη της Χρυσής Αυγής καυτηρίασε τις ευθύνες για τη μεγάλη καθυστέρησή της, όπως επίσης και τις κυβερνητικές βόλτες σε ακριτικά νησιά με χρυσαυγίτες βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.