Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Ευφορία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Στη βουλή τσακάλια, στην ΕΕ δαμάλια

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ
Στο τραπέζι νέα καρατόμηση του αφορολόγητου ορίου
Πέμπτη 02/02/2017 - 13:05 - Ενημέρωση: Πέμπτη 02/02/2017 - 17:56
Με την προσθήκη όλο και περισσότερων αντιλαϊκών μέτρων συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και το κουαρτέτο για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εμφανίζεται έτοιμη να προχωρήσει σε νέα δραστική καρατόμηση του αφορολόγητου ορίου.

To υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται εν αναμονή του κειμένου των θεσμών που θα περιγράφει τις προϋποθέσεις για την επάνοδο των κλιμακίων τους στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικό συστατικό των προτάσεων του κουαρτέτου θα είναι η καρατόμηση του αφορολόγητου.
Το βασικό σενάριο που βρίσκεται στο τραπέζι είναι να μειωθεί το αφορολόγητο στα 6.000 ευρώ από 8.636 ευρώ που είναι σήμερα για τον άγαμο. Αυτό σημαίνει ότι θα ενταθεί η φοροληστεία για τα λαϊκά εισοδήματα που βρίσκονται πάνω από τα 420 ευρώ το μήνα.
Η συρρίκνωση του αφορολόγητου περιλαμβάνεται στα μέτρα που θα νομοθετηθούν άμεσα. Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί και για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2017.
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις για τα μέτρα που θα ενταχθούν στον «κόφτη», όπως η μείωση των συντάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.