Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Σταύρος Τάσσος: Τόσο απλά! (VIDEO)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΣΣΟΣ
Σε χαμηλούς μισθούς και αυξημένους φόρους στο λαό θα στηριχθεί η καπιταλιστική ανάπτυξη
Τρίτη 21/02/2017 - 09:38
Στους χαμηλούς μισθούς και στους υψηλούς φόρους θα στηριχθεί η καπιταλιστική ανάπτυξη σημείωσε στην «ΕΡΤ» ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Τάσσος.
Έφερε ως παράδειγμα το νέο προϋπολογισμό που προβλέπει για το 2017 ανάπτυξη 2,7%, αλλά από την αρχή του έτους έχουν εκτιναχθεί οι φόροι.
Σημείωσε όταν μιλούν για ανάπτυξη ευνοούν την υψηλή κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και δεν είναι προς όφελος του λαού.
Τόνισε ότι χρειάζεται να ανατραπεί το καπιταλιστικό σύστημα που έχει στο επίκεντρο τα κέρδη των λίγων και να γίνουν ριζικές αλλαγές σε εξουσία και οικονομία με στόχο την κάλυψη των αναγκών της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.