Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Θανάσης Παφίλης: Με αντισταθμιστικά παραμύθια καλύπτουν τη βάρβαρη πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων (VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Το λαϊκό εισόδημα εξαφανίζεται με τη νέα συμφωνία - Παραμύθι τα αντισταθμιστικά
(VIDEO)
Πέμπτη 23/02/2017 - 15:30 - Ενημέρωση: Πέμπτη 23/02/2017 - 15:33
Το λαϊκό εισόδημα εξαφανίζεται με τη νέα συμφωνία σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης σχολιάζοντας τον καυγά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το αν έχει εξαφανισθεί ο υπουργός Οικονομικώνπου τοποθετήθηκε στη Βουλή.
Χαρακτήρισε θέατρο τα πυρά που ανταλλάσουν κυβέρνηση και κόμματα της αντιπολίτευσης όταν μαζί έχουν ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο και τάσσονταν υπέρ της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως κυβέρνηση και αντιπολίτευση ήξεραν τις απαιτήσεις του ΔΝΤ και της ΕΕ και με τις οποίες συμφωνούν απόλυτα διότι ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις του κεφαλαίου και καυγαδίζουν για το ποιος θα τις εξυπηρετήσει καλύτερα και η κυβέρνηση αποδεικνύεται καλύτερος μαθητής.
Έκανε λόγο για κοροϊδία και εμπαιγμό για τα περί μηδενικής επιβάρυνσης από τα πρόσθετα μέτρα λέγοντας πως από τη μείωση του αφορολόγητου ορίου θα αυξηθεί η φορολογία στον χαμηλόμισθο και αυτό σημαίνει επιβάρυνση όπως και θα συμβεί και από τη μείωση των συντάξεων.
Χαρακτήρισε παραμύθι τα περί αντισταθμιστικών μέτρων όπως ήταν και το περιβόητο παράλληλο πρόγραμμα και πως τα αντισταθμιστικά θα είναι κίνητρα στα μονοπώλια στο όνομα της ανάπτυξης. 

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να μοιράζει ψεύτικες ελπίδες για να καλύψει μια βάρβαρη πολιτική διότι υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων που είναι ασυμβίβαστα με τα λαϊκά συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.