Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Καισαριανή: Το ταξίδι του Καραγκιόζη, 22 και 23 Φλεβάρη 2017 − Το ταξίδι των χατζατζάρηδων της ελεεινής αριστεράς δεν έχει τέλος. Να το τελειώσει ο λαός − ΠΑΜΕ στα συλλαλητήρια, σήμερα, 21/2/2017

Το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής διοργανώνει διήμερο αφιερωμένο στο Θέατρο Σκιών με τίτλο «Το ταξίδι του Καραγκιόζη», στην αίθουσα εκδηλώσεων και τον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Καισαριανής.
Την Τετάρτη 22 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα θα γίνουν ομιλίες από τον Άθω Δανέλλη και την Σταματία Μελά με θέμα «Η ιστορία του Θεάτρου Σκιών». Επίσης, παράσταση Καραγκιόζη από τον Τάσο Γεωργίου με τίτλο «Η Κούνια».
Την Πέμπτη 23 Φλεβάρη θα γίνουν παραστάσεις Καραγκιόζη στις 9.30 το πρωί από τον Μανώλη Μπαλούρδο με τίτλο «Τα εντάλματα». Στις 11 το πρωί από τον Αυγέρη Μπαλούρδο με τίτλο «Ο Καραγκιόζης γραμματικός».
Τις παραστάσεις θα προλογίσουν οι καραγκιοζοπαίχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.