Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Ελισσαίος Βαγενάς: Η μάχη στην Τουρκία δεν θα κριθεί στα δημοψηφίσματα και στις εκλογές, θα κριθεί στους δρόμους, θα κριθεί από την ανάπτυξη της ταξικής πάλης (AUDIO)Ο ΕΛ. ΒΑΓΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Δεν φτάνει το «όχι», χρειάζονται γενικότερες ρήξεις από τον τουρκικό λαό

Κυριακή 16/04/2017 - 22:57
Η ταξική αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται στην Τουρκία, «θα συνεχιστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο», είτε περάσουν είτε όχι οι συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο Ελισσαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm», το βράδυ της Κυριακής 16 Απρίλη, για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία.
«Η μάχη δεν θα κριθεί στα δημοψηφίσματα και στις εκλογές, η μάχη θα κριθεί στους δρόμους, η μάχη θα κριθεί από την ανάπτυξη της ταξικής πάλης», σημείωσε.
Επίσης ανέφερε ότι το ΚΚΕ ενστερνίζεται την εκτίμηση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Τουρκίας, το οποίο τόνιζε ότι «το όχι δεν φτάνει». Πρόσθεσε πως «πρέπει να συνειδητοποιηθεί από το λαό ότι απαιτούνται γενικότερες ρήξεις», καθώς αυτό το σύστημα γεννάει κρίσεις και πολέμους.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη ρευστότητα των εξελίξεων, φέρνοντας ως παράδειγμα το οριακό αποτέλεσμα και τις καταγγελίες για νοθεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.