Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΠΑΜΕ θέατρο μετά μουσικής και χορού − Θεσσαλικός Κύκλος − Αλκυονίς, 9 Απρ. 2017, 19:00

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Στην «Αλκυονίδα» την Κυριακή 9 Απρίλη η πρεμιέρα της παράστασης «Θεσσαλικός κύκλος»
Άλλη μια πολιτιστική πρόταση του ΠΑΜΕ προς τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους. Άλλη μια προσπάθεια παρέμβασης της ομάδας που αποτελείται από εργάτες, άνεργους, νέους, συνταξιούχους, που μπορεί να αξιοποιηθεί για να δυναμώσουν και με αυτόν τον τρόπο οι δεσμοί των συνδικάτων με τους εργαζόμενους.
Η πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ, χορωδία, ορχήστρα και θεατρική ομάδα δεμένοι σε ένα σχήμα, παρουσιάζει για φέτος το «Θεσσαλικό Κύκλο».
Τα τραγούδια είναι σε ποίηση Κώστα Βίρβου και μελοποίηση Γιάννη Μαρκόπουλου. Tα κείμενα γραμμένα για τις ανάγκες της παράστασης, του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου παρουσιάζονται για πρώτη φορά.
Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απρίλη στο σινεμά «ΑΛΚΥΟΝΙΣ» (Ιουλιανού 42-46) στις 7.00 το απόγευμα και όχι στο «STUDIO» όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
«Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και παρακαλούμε τα συνδικάτα και όσους έχουν διακινήσει προσκλήσεις να ενημερώσουν για την αλλαγή διεύθυνσης. Η μέρα και η ώρα παραμένουν ίδια» σημειώνει σχετικά το ΠΑΜΕ.
Δωρεάν προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του ΠΑΜΕ και στα συνδικάτα. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3301842, 210 3301847, 210 3833786.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.