Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Σταύρος Τάσσος: ΕΕ και ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζουν σύνορα στο Αιγαίο − Η χαριτομένη αριστερά, το αντράνταχτο επιχείρημα της νησίδας και τι δεν καταλαβαίνει εκείνος που καταλαβαίνει ή Απ' τον Δάρρα στον Δαράκη, ένα μαύρο δρόμος (VIDEO)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΣΣΟΣ
ΕΕ και ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζουν σύνορα στο Αιγαίο
Τρίτη 18/04/2017 - 11:05
Η αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχισθεί στην Τουρκία σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος, καθώς -όπως είπε- το «όχι» δεν φτάνει, χρειάζονται συνολικότερες ρήξεις.
Αναφερόμενος στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ σχολίασε ότι δεν διασφαλίζουν τα σύνορα της Ελλάδας, αλλά τα θέτουν υπό αμφισβήτηση, μιας και το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο δεν αναγνωρίζει σύνορα, αφού το θεωρεί ενιαίο επιχειρησιακό χώρο.
Τόνισε ότι η αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ πρέπει να γίνει με άλλη εξουσία, πρόσθεσε ότι οι αγώνες φέρουν αποτελέσματα, μιας και ό,τι έχει κερδηθεί, κερδήθηκε με αγώνες αλλά τα αποτελέσματα είναι πάντα προσωρινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.