Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Νίκος Σοφιανός: «Χιλιόμετρα Γολγοθά στον ελληνικό λαό»... Και με δεδομένη τη σταύρωση (VIDEO)

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προσθέσει «χιλιόμετρα Γολγοθά στον ελληνικό λαό»
(VIDEO)
Δευτέρα 03/04/2017 - 09:50
Στην ολοκλήρωση του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, το κλείσιμο της αξιολόγησης, τα ελληνοτουρκικά και άλλα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ».
Ο Ν. Σοφιανός σημείωσε ότι, μετά από τέσσερις μήνες πλούσιας προσυνεδριακής συζήτησης, το Κόμμα βγαίνει πιο σοφό και πιο δυνατό και μπορεί με καλύτερους όρους να παλέψει, προτάσσοντας την πολιτική του πρόταση.
Αναφορικά με το «ρεαλισμό» αυτής της πρότασης ο Ν. Σοφιανός υπογράμμισε ότι σήμερα είναι ρεαλιστικό να έχουν όλοι δουλειά, μόρφωση, υγεία, διακοπές, αλλά όχι μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα.
Απαντώντας σχετικά με τον «κίνδυνο» η Ελλάδα να βρεθεί «χωρίς συμμαχίες» κόντρα στην επιθετικότητα της Τουρκίας, αν εφαρμοστεί η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, ο Ν. Σοφιανός είπε ότι είναι αστείοι οι ισχυρισμοί ότι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ προστατεύουν τα σύνορα της χώρας.
Τέλος, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αξιολόγησης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να φέρει αντιλαϊκά μέτρα το Πάσχα και να τα παρουσιάσει ως «Ανάσταση», αλλά στην πραγματικότητα θα προσθέσει «χιλιόμετρα Γολγοθά στον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.