Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Σοφιανόν το σαφές: Σε λιγότερο από 2 λεπτά! - Οι celebrities και η Πολιτική Προστασία, η Ακρίβεια, το Ταμείο Ανάκαμψης... (VIDEO)

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ

Ο λαός έχει την επιλογή της οργάνωσης και του αγώνα για να μπορέσουμε να το πάρουμε «αλλιώς» σαν χώρα

Είναι επιλογή τους η λαασπομαχία, να συζητάμε το τι είπε ο celebrity ευρωβουλευτής, για την λίστα γάμου του Κασσελάκη, το που πήγε διακοπές ο πρωθυπουργός γιατί αυτή η αδίστακτη κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει τη συναίνεση και τη συμφωνία των κομμάτων του συστήματος στις κεντρικές πολιτικές επιλογές που καθορίζουν την καθημερινότητα σημείωσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στη παρέμβαση του σε εκπομπή του MEGA σήμερα το πρωί.

Τόνισε πως στα ζητήματα που επιδρούν στην πολιτική προστασία, την ακρίβεια και την ενέργεια, όπως η «πράσινη μετάβαση», το περίφημο «Ταμείο Ανάκαμψης», για την πολεμική οικονομία στην οποία εξελίσσεται η ΕΕ, σε έναν πόλεμο που συνεχίζεται -και «παίζουν» με τα πυρηνικά πλέον- έχουν εξασφαλίσει τη συμφωνία των υπόλοιπων κομμάτων και για αυτό «πάνε τη μπάλα στην εξέδρα». Πάνε τη κουβέντα για τις προτάσεις του κυρίου Πλεύρη περί της ποινικοποίησης της λέξης με την οποία χαρακτηρίζει ένας κόσμος την αστυνομία, πρόσθεσε. 

Ο κόσμος, επεσήμανε, δεν έχει να περιμένει κάτι ούτε από αυτή την κυβέρνηση ούτε από την «άρρωστη» σοσιαλδημοκρατία η οποία έχει ευθύνες και για τις φωτιές. Ο λαός έχει την επιλογή της οργάνωσης, του αγώνα, υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας που αντιδρά, για να μπορέσουμε να το πάρουμε «αλλιώς» σαν χώρα γιατί πραγματικά όσο περιμένεις από την «πράσινη μετάβαση», ειλικρινά, να «πρασινίσει» η ζωή μας, θα τα κάψουν όλα... είπε.  

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.