Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Εκπρόσωπος του εικονιζόμενου, σε δήλωσή του στο CNΝ: «Εξαιρετικά θετική είναι η αναλογία δύο Παλαιστινίων αμάχων για κάθε έναν μαχητή της Χαμάς. Εάν συγκρίνετε αυτή την αναλογία με οποιαδήποτε άλλη σύγκρουση σε αστικό έδαφος μεταξύ ενός στρατού και μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες, και είναι ενσωματωμένη στον άμαχο πληθυσμό, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η αναλογία είναι τεράστια, εξαιρετικά θετική και ίσως μοναδική στον κόσμο»

Adolph Netanyahu του Omar Zaghloul (2018)

Και το φατσοβίβλιο μού το κατέβασε!

Και με τιμώρησε!

*

Το Ισραήλ αιματοκυλά για ακόμη μια φορά τον Παλαιστινιακό λαό, χτυπώντας με όλα τα μέσα την Λωρίδα της Γάζας

#FreePalestine #SaveGaza

*

20 χαϊκού για την ξυπόλυτη κραυγή της Παλαιστίνης

*

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ

«Εξαιρετικά θετική» η αναλογία των σκοτωμένων αμάχων για τον ισραηλινό στρατό!

«Εξαιρετικά θετική» είναι η αναλογία δύο Παλαιστινίων αμάχων για κάθε έναν μαχητή της Χαμάς, δήλωσε στο CNN τη Δευτέρα ένας εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, προχωρώντας σε μία απίστευτου κυνισμού παραδοχή της σφαγής του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.

Το πρακτορείο ειδήσεων AFP τη Δευτέρα, επικαλούμενο ενημέρωση από ανώτερους Ισραηλινούς στρατιωτικούς αξιωματούχους, ανέφερε ότι ο ισραηλινός στρατός πιστεύει πως οι άμαχοι που έχουν σκοτωθεί στη Γάζα από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς είναι διπλάσιοι από τους νεκρούς μαχητές της Χαμάς. 

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφο του CNN ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Τζόναθαν Κονρίκους είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω την αναφορά».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Εάν συγκρίνετε αυτή την αναλογία με οποιαδήποτε άλλη σύγκρουση σε αστικό έδαφος μεταξύ ενός στρατού και μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες, και είναι ενσωματωμένη στον άμαχο πληθυσμό, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η αναλογία είναι τεράστια, εξαιρετικά θετική και ίσως μοναδική στον κόσμο».

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος απολογισμός που έδωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας στη Γάζα κάνει λόγο για πάνω από 15.500 νεκρούς, εκ των οποίων περισσότεροι από 10.000 είναι γυναίκες και παιδιά

Ακόμη και ανώτατη αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε στο Κογκρέσο τον περασμένο μήνα ότι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερος από αυτόν που συζητείται δημόσια.

«Πιστεύουμε ότι είναι πολύ υψηλά, ειλικρινά. Και μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερα από αυτά που αναφέρονται. Θα μάθουμε μόνο αφού σιωπήσουν τα όπλα».

(Πηγή: CNN)

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.