Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥμμορία (ΡΙΖ) ΑΝΕΛέητων: Επικίνδυνες αστειότητες κατακαημένων κασιδιάρηδων στο Καστελλόριζο − Το Αριστερό προφίλ του... facebook − Αιχμηρό σχόλιο του ΚΚΕ: Αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής

Επικίνδυνες αστειότητες Καμμένου με Κασιδιάρη στο Καστελλόριζο
Οι μόνοι που πήγαν ήταν οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής.
05 Δεκ. 16 (12:40) | upd: 05 Δεκ. 16 (14:11)
Το είπε και το έκανε τελικά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Προσκάλεσε τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο ακριτικό Καστελόριζο και μετά την άρνηση της αντιπολίτευσης, οι μόνοι που πήγαν μαζί του ήταν οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μαζί με τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής. 


Εκτός του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Βίτσα, στην αποστολή συμμετέχουν οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου και Νίνα Κασιμάτη, όπως και οι Ηλίας Κασιαδιάρης και Χρήστος Παππάς από την Χρυσή Αυγή.
«Η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία επιπόλαια πρωτοβουλία που θέλει να υποκαταστήσει την ουσία με επικοινωνιακές κινήσεις ρηχού εντυπωσιασμού», δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος.

Το αιχμηρό σχόλιο του ΚΚΕ
«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις «παράτες» και τους ψευτολεονταρισμούς του υπ. Άμυνας, Π. Καμμένου, την ίδια στιγμή που αυτός και η κυβέρνησή του στηρίζουν, με όλους τους τρόπους, την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η οποία αποτελεί παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπόθαλψης της τουρκικής επιθετικότητας.
Η σύνθεση τελικά της αποστολής, με τους κυβερνητικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους».

Περήφανες οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζουν φωτογραφίες στο facebook


Eleni Avlonitou
4 hours ago
Μετά το τρισάγιο στη μνήμη της κυράς
Της ΡΩ και την κατάθεση στεφάνου

Νίνα Γ. Κασιμάτη
7 hours ago
Τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Αναπληρωτή Υπουργό και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη, επιβαίνουμε το CH470 Chinook με προορισμό το νοτιοανατολικότερο σύνορο της πατρίδας μας.


Eleni Avlonitou
4 hours ago
Πατήσαμε στην ακριτική Ρω

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.