Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Κώστας Παπαδάκης: Success Story ΣΥΡΙΖΑ με κόφτη Τσακαλώτου, 8,2 δισ. φόρους μέχρι το 2019, εργασιακή γαλέρα και Ευρωδικαστηρία (VIDEO)

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Ξεκάθαρη δέσμευση για διαρκή αφοσίωση στο μνημόνιο η επιστολή Τσακαλώτου
(VIDEO)
Τετάρτη 28/12/2016 - 10:55
Η επιστολή Τσακαλώτου «είναι ξεκάθαρη δέσμευση ότι υπάρχει διαρκής αφοσίωση της κυβέρνησης στην υλοποίηση του τρίτου μνημονίου», σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης μιλώντας στην ΕΡΤ 1 και πρόσθεσε ότι είναι «προμήνυμα νέων μέτρων».
Όπως είπε, δεν είναι μόνο ο κόφτης που θα πέσει πάνω σε μισθούς και συντάξεις, είναι και τα 8,2 δισ. ευρώ περικοπές στις δαπάνες μέχρι το 2019, ενώ στους χώρους δουλειάς η εργασία είναι με όρους γαλέρας.
Αναφέρθηκε στην απόφαση του Ευρωδικαστηρίου για τις ομαδικές απολύσεις, σημειώνοντας ότι
  • ανατρέπει τα όποια κριτήρια υπήρχαν για τη στοιχειώδη προστασία των εργαζομένων από τις ομαδικές απολύσεις και
  • θεωρεί υπέρτατο νόμο την ελευθερία εγκατάστασης του εργοδότη, που θα μπορεί να μετακινεί μια επιχείρηση απολύοντας τους εργαζόμενους.
Τόνισε ότι έχουμε μια αντιλαϊκή και εχθρική πολιτική απέναντι στο λαό, ο οποίος δεν πρέπει να αποδεχθεί τα παλιά και νέα μέτρα, να βάλει ισχυρά εμπόδια, να διεκδικήσει την αναπλήρωση των απωλειών, οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν τον πλούτο που παράγουν. 

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σχολίασε ότι το ΚΚΕ δεν βλέπει άμεσα εκλογές, αλλά οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να περιμένουν πότε θα γίνουν οι εκλογές για να απαντήσουν, πρέπει να το κάνουν τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.