Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Λιάνα Κανέλλη: 3,5 προς 4 (VIDEO)

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ
«Είμαστε στο 3ο και μισό μνημόνιο και πάμε προς το 4ο»

(VIDEO)
Τρίτη 27/12/2016 - 12:47
Για να είναι καλύτερη η νέα χρονιά πρέπει ο λαός να είναι στο δρόμο της διεκδίκησης τόνισε στο «ΣΚΑΪ» η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και σημείωσε ότι «είμαστε στο 3o και μισό μνημόνιο και πάμε προς το 4o».
Σχολιάζοντας τα επιχειρήματα τις κυβέρνησης ότι δεν περιλαμβάνει δεσμεύσεις η επιστολή Τσακαλώτου, αναρωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση δεν τη δίνει στη δημοσιότητα, ενώ για τα 600 εκατ. ευρώ εφάπαξ επίδομα στους συνταξιούχους σημείωσε ότι έως το 2019 θα τους έχει αφαιρέσει 8,2 δισ. ευρώ και με δέσμευση για κόφτη να τα πάρει πίσω αν χρειαστεί.
Σημείωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δείχνει τεράστια ανοχή στη Χρυσή Αυγή για ψηφοθηρικούς λόγους. Σχολίασε πως η κεντρική πολιτική είναι ίδια μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, υπενθυμίζοντας ότι το κάθε κόμμα έχει το δικό του μνημόνιο, ενώ για το Κυπριακό εκτίμησε ότι η λύση που ετοιμάζεται θα είναι χειρότερη από το σχέδιο Ανάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.