Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Νίκος Σοφιανός: Ο λαός να κατέβει στο δρόμο να επιβάλλει το συμφέρον του. Να χρεωκοπήσουν οι μονόδρομοι που τους έχουμε πληρώσει ακριβά ‒ Μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 12 Νοέμβρη (VIDEO)

Ν. Σοφιανός: Ο λαός να κατέβει στο δρόμο, να επιβάλλει το συμφέρον του (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 28/10/2015 - 08:22
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 28/10/2015 - 09:12
Η κυβέρνηση πρέπει να εμποδιστεί από το λαό να τηρήσει τις δεσμεύσεις της υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτώβρη 2015.
Ο λαός μπορεί με τον αγώνα του να αποσπάσει κατακτήσεις, να αναχαιτίσει και να καθυστερήσει την εφαρμογή των μέτρων που ισχύουν αλλά και των χειρότερων που έρχονται και προβλέπουν καμία σύνταξη πάνω από χίλια ευρώ, μισθούς 500 ευρώ και προς τα κάτω, γενίκευση ελαστικών σχέσεων. Αυτές είναι οι αναδιαρθρώσεις, πρόσθεσε ο Ν. Σοφιανός και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 12 Νοέμβρη.
«Ο λαός να κατέβει στο δρόμο, να επιβάλλει το συμφέρον του, στις συγκεντρώσεις, στα μπλόκα της αγροτιάς, σε καταλήψεις σε σχολεία, ο κόσμος να κινηθεί, να διεκδικήσει να ξεθαρρέψει και μέσα από αυτό το δρόμο μπορούν να χρεωκοπήσουν οι μονόδρομοι που τους έχουμε πληρώσει ακριβά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Σοφιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.