Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Air France: Low-cost καπιταλισμός με 2.900 απολύσεις (2 VIDEO - ΦΩΤΟ)

*
Από Μποτίλια
Αεροπορικά ταξίδια χαμηλού κόστους: Η σκοτεινή πλευρά τους
και ετικέτα
Low-cost (5)
*
23 Σεπτεμβρίου 2014. Πιλότοι της Air France, μέλη του SNPL [Syndicat National des Pilotes de Ligne - Εθνική Ένωση Πιλότων] στο οποίο συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία πιλότων της εταιρείας σε διαδήλωσή τους μπροστά στο κτήριο της Εθνοσυνέλευσης, στο Παρίσι.
Οι πιλότοι της Air France-KLM διεκδικούσαν ενιαία σύμβαση για τους πιλότους και της Air France και της Transavia. 
Η Air France άλλαξε τη στρατηγική της και αποφάσισε να μετατρέψει την Transavia σε εταιρεία χαμηλού κόστους, με εξοικονόμηση πόρων από το κόστος εργασίας.
*

Άγριες σκηνές: Ξεγύμνωσαν διευθυντές της Air France για τις απολύσεις
Άγριες σκηνές ανάμεσα σε εργαζόμενους και διευθυντές της Air France. Η ανακοίνωση 2.900 απολύσεων εξαγρίωσε τους εργαζόμενους λίντσαραν στελέχη της εταιρίας.
05 Οκτ. 15 (15:03) | upd: 05 Οκτ. 15 (15:26)
Εκατοντάδες εργαζόμενοι εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στα κεντρικά της Air France διαμαρτυρόμενοι για κύμα απολύσεων 2.900 ατόμων και  παρά την παρουσία των ανδρών ασφαλείας ξέσκισαν τα κοστούμια του υποδιευθυντή του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού της Air France Ξαβιέ Μπροσέτα, και του διευθυντή Ορλι Πιερ Πλισονιέ.
Υπό το φόβο να λιντσαριστούν φυγαδεύτηκαν ακόμη και πάνω από τα συρματοπλέγματα του αεροδρομίου.

Η διεύθυνση της αεροπορικής εταιρείας παρουσίαζε σήμερα το πρωί το νέο σχέδιο των 2.900 απολύσεων.

Τα σωματεία είχαν καλέσει απεργία και συγκέντρωση με αίτημα την ανάκληση των απολύσεων μετά και την απόρριψη από τους πιλότους της πρότασης της διοίκησης της εταιρείας να εργαστούν 100 ώρες περισσότερες ετησίως με τον ίδιο μισθό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.