Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Αλλά η ναυμαχία της Σαλαμίνας γίνεται κάθε μέρα στο Πέραμα ‒ Καλό μήνα!

Ρηχά είναι, ρε! Η Μποτίλια Στον Άνεμο δεν μπορεί να αντισταθεί στα κύματα της θάλασσας και να μη σας... επικοινωνήσει (που λένε κι οι γλωσσομαθείς) αυτή τη συγκλονιστική στιγμή της ένδοξης τρισχιλιετούς Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων. Κι ας την έχουν παίξει όλα τα μπλογκ της επικράτειας.

Έστρωσαν κόκκινο χαλί σε παλέτες για να μην πατήσει την άμμο
ο Καμμένος
Με κόκκινο χαλί, ξύλινες παλέτες στην παραλία και κοπέλες με αρχαιοελληνικούς χιτώνες, ο Πάνος Καμμένος παραβρέθηκε σε γιορτή για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας.
30 Σεπ. 15 (15:47) | upd: 30 Σεπ. 15 (15:53)
Τι Κουβανεί μες στην ψυχή του, ο άνθρωπος!;
Τα... βαριά καθήκοντα του υπουργού Αμυνας έφεραν τον Πάνο Καμμένο στη Σαλαμίνα  όπου την Τρίτη έγιναν εκδηλώσεις για την επέτειο τη ιστορικής ναυμαχίας.
Το γνωστό κόκκινο χαλί στρώθηκε για χάρη του Υπουργού Αμυνας πάνω σε ξύλινες παλέτες μέχρι την ακροθαλασσιά όπου ο κ. Καμμένος έφτασε μόνος και έκανε μια βαθιά προσκυνηματικού τύπου... υπόκλιση ρίχνοντας και το απαραίτητο στεφάνι.
Το σκηνικό συμπλήρωναν κοπέλες με χιτώνες και κλάδους ελαίας, κοπέλες με παραδοσιακές φορεσιές και φυσικά η απαραίτητη δοξολογία όπου ο υπουργός ήταν και πάλι πρώτος!  
1968. Καλλιμάρμαρο: Οι Πέρσες ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Ελλάδα (Φωτ Ν. Τσικούρια)

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.