Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Λουίζα Ράζου: Η ίδια πολιτική που χρεοκοπεί τον εργάτη ξεκληρίζει τον πρόσφυγα (VIDEO)

Λ. Ράζου: Η ίδια πολιτική που χρεοκοπεί τον εργάτη ξεκληρίζει τον πρόσφυγα (VIDEO)
Δημοσίευση: Δευ, 26/10/2015 - 10:36
 «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και αγωνιστική απάντηση στην πολιτική που μας εμπλέκει στο κουβάρι των πολέμων» τόνισε μιλώντας στο «MEGA» η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Σημείωσε ότι «η ίδια πολιτική που χρεοκοπεί τον εργάτη και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του είναι η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει τον πρόσφυγα» και πρόσθεσε ότι οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητούν τους «στρατηγικούς μας φίλους» ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ «που γέμισαν την υφήλιο με πρόσφυγες από το Αφγανιστάν έως τη Λιβύη».
Η Λουίζα Ράζου σημείωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει «να σταματήσει την καραμέλα ότι ο λαός μίλησε το Σεπτέμβρη, διότι δεν μίλησε για να του κόψουν τις συντάξεις και τα ασφαλιστικά του δικαιώματα» και κάλεσε το λαό να μπει «με το ΚΚΕ στον αγώνα την επόμενη περίοδο».
Επίσης σχολιάζοντας τις υποθέσεις με τα πόθεν έσχες υπουργών ανέφερε ότι πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα διαφάνειας και ελέγχου των περιουσιακών στοιχειών βουλευτών και υπουργών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.