Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Νικολόπουλος - (χρυσή) ΑΥΓΗ: Στο ναζισμό ΣΥΡΙΖΑ ή Απ' τον αντικομουνισμό στο ναζισμό μια φυλλάδα διάβασμα


Επειδή κάποιοι «ασχολούνται» με τις διαφημίσεις του Ριζοσπάστη…

…είπα κι εγώ να ασχοληθώ με τις διαφημίσεις της Αυγής και το λαβράκι που βρήκα ομολογώ ότι δεν είναι σαν το παλιότερο της Ελληνικός Χρυσός, ούτε σαν τα «διαφημιστικά» - ουσιαστικά – δημοσιεύματα της Λάτση
ΑΛΛΑ: πολλοί σήμερα μπορούν με ένα γρήγορο search να δουν ότι ο φασίστας υπόδικος Κασιδιάρης, χτες έδωσε συνέντευξη σε μία τηλεοπτική εκπομπή. 
Έχουμε και λέμε:
Α) Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτως ή άλλως πρέπει να ξανακοιταχτεί στον καθρέφτη αφού την εκπομπή παρουσιάζει ο Νικολόπουλος, βουλευτής των ΑΝΕΛ, που συγκυβερνάει με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο εν λόγω μάλιστα μόνο μέλι δεν έσταζε για το ναζιστή Κασιδιάρη. Δηλαδή βουλευτής της συγκυβέρνησης φιλοτέχνησε το προφίλ του φασίστα.
Β) Την εκπομπή του «προοδευτικό δεν τον λες» Νικολόπουλου των ΑΝΕΛ, ποια εφημερίδα κατ' επανάληψη έχει διαφημίσει στις σελίδες της; 
Η εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»; Ο «Στόχος»; Λάθος. Η εφημερίδα ΑΥΓΗ, εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Εύγε.
ΥΓ1: ένας άλλος τηλεμαϊντανός που επέλεξε στο παρελθόν να φιλοτεχνήσει το προφίλ του ίδιου φασίστα υπόδικου ήταν ο Καρυπίδης. Αυτός που τον πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας μέχρι να τον αποσύρει κάτω από την κατακραυγή. 
ΥΓ2: Στο τρις εξαμαρτείν δεν ξέρουμε τι θα συμβεί…

Από Μποτίλια ετικέτες:
 

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.