Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Παρέμβαση του Θανάση Παφίλη στη Βουλή για τον Νίκο Ρωμανό (VIDEO)

Παρέμβαση του Θ. Παφίλη στη Βουλή για τον Ν. Ρωμανό (VIDEO)
Δημοσίευση: Παρ, 05/12/2014 - 20:21
Με αφορμή την ανάγνωση από τον Αδ. Γεωργιάδη ανακοίνωσης της Ε' ΕΛΜΕ Αττικής που αναφέρεται στην απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού, που αναφέρει ως «αγωνιστή» τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τυραννία το σημερινό δημοκρατικό πολίτευμα, ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ έχει εξαρχής τοποθετηθεί για το θέμα Ρωμανού.
Επισκέφθηκε τον υπουργό Δικαιοσύνης και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις καλώντας την κυβέρνηση να βρει τρόπο και να λύσει άμεσα το θέμα και ταυτόχρονα να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.
Απευθυνόμενος προς τον Αδ. Γεωργιάδη, ο Θ. Παφίλης επεσήμανε πως δεν είναι δυνατόν οι βουλευτές να γίνουν σχολιαστές των ανακοινώσεων των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Παράλληλα, κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα στην Ομόνοια και συνολικά το λαό 
  • «να μην πέσει στην παγίδα του αποπροσανατολισμού και σε διάφορα σχέδια που μπορεί να εξυφαίνονται από κρατικούς παρακρατικούς και της μηχανισμούς –και έχουν ίσως τη συναίνεση άλλων δυνάμεων και δεν εννοώ από δω μέσα να περιφρουρήσει της κινητοποιήσεις και να βάλει στο στόχαστρο αυτή την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που του κάνει τη ζωή, κυριολεκτικά,  κόλαση». 
Στο μεταξύ, σήμερα κατατέθηκε η τροπολογία του υπουργείου δικαιοσύνης σε νομοσχέδιο του υπουργείου δικαιοσύνης με τίτλο «Ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών» που προβλέπει ότι οι κρατούμενοι, κατάδικοι ή υπόδικοι, να έχουν τη «δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει σήμερα η τεχνολογία, στις περιπτώσεις που οι κρατούμενοι δεν έχουν λάβει εκπαιδευτική άδεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.