Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Θανάσιμος (πάντα) Παφίλης: Προϋπολογισμός 2015 ‒ Μέτρα προαποφασισμένα από την ΕΕ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ‒ Να οργανωθεί ο λαός και να παλέψει ‒ Λύση τώρα για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό ‒ ΠΑΜΕ συλλαλητήρια (VIDEO)

Προϋπολογισμός 2015: Η τοποθέτηση του Θ. Παφίλη (VIDEO)
Δημοσίευση: Σάβ, 06/12/2014 - 22:02
«Να μην τσιμπήσει» στο νέο δικομματικό καυγά για το ποιος είναι καλύτερος διαπραγματευτής κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.
Παρεμβαίνοντας στην Oλομέλεια της Bουλής όπου συζητείται ο κρατικός προϋπολογισμός επισήμανε ότι τα μέτρα είναι προαποφασισμένα από τη στρατηγική της ΕΕ, με την οποία συμφωνούν η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Θανάσης Παφίλης υπενθύμισε ότι κάθε διαπραγμάτευση συνοδεύεται με μέτρα και κάλεσε το λαό να μην αναμένει τα αποτελέσματα της. 
Συμπλήρωσε ότι η διαπραγμάτευση δεν γίνεται για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών αλλά για το ποιο μείγμα εξυπηρετεί καλύτερα την καπιταλιστική ανάπτυξη.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι ο μόνος που μπορεί να βάλει «κόκκινες γραμμές» είναι ο λαός. Όπως είπε, ο λαός πρέπει να οργανωθεί και να παλέψει για να σταματήσει τα μέτρα που έρχονται και παράλληλα να βρίσκεται στο δρόμο με οποιαδήποτε κυβέρνηση.
Αναφερόμενος στην απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλη πολιτική ευθύνη και πρέπει να δώσει λύση που θα του επιτρέψει να παρακολουθεί την εκπαίδευση.
902

Τίτλοι: Μποτίλια Στον άνεμο

Το ΚΚΕ για την υπόθεση Ρωμανού: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.