Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Θανάσης Παφίλης: Ο λαός στο προσκήνιο με ισχυρό ΚΚΕ ‒ Η κινδυνολογία βολεύει όσους έχουν επιλέξει τον δρόμο εντός των τειχών


Θ. Παφίλης: Ο λαός στο προσκήνιο με ισχυρό ΚΚΕ (VIDEO)
Δημοσίευση: Δευ, 22/12/2014 - 23:21
Τελευταία Ενημέρωση: Τρί, 23/12/2014 - 08:07
 «Η κινδυνολογία βολεύει όσους έχουν επιλέξει τον δρόμο εντός των τειχών» γιατί καλλιεργεί την μείωση των απαιτήσεων των λαϊκών στρωμάτων τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ,  αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις κατά την συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την «Ίδρυση παρατηρητηρίου άνοιας, βελτίωση περιγεννητικής φροντίδας και ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του υπουργείου Υγείας».
«Πάμε σε εκλογική μάχη σε κλίμα κινδυνολογίας και καλλιέργειας ψεύτικων ελπίδων» είπε ο Θ. Παφίλης και κάλεσε τον λαό να μην περιμένει σωτήρες, να βγεί στο προσκήνιο και να ενισχύσει το ΚΚΕ. Χαρακτήρισε απαράδεκτη την τακτική της κυβέρνησης να φέρνει τροπολογίες που χρειάζονται εκτενή συζήτηση σε άσχετα νομοσχέδια στην προεκλογική λογική «ότι προλάβουμε να φέρουμε» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην τροπολογία για την παράταση του μνημονίου επισήμανε την δήλωση του Γκ. Χαρδούβελη ότι «απαιτείται συνέχιση των μεταρρυθμίσεων» και αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την πιστωτική γραμμή στήριξης, όπως ο συνδικαλιστικός νόμος και η απελευθέρωση των απολύσεων.
Για το νομοσχέδιο τόνισε ότι είναι ενταγμένο στη γενικότερη πολιτική για ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία και όχι στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.