Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Ψηφίζουν για το πάπλωμα και οι πεθαμένοι βουλευτές της ΕΡΕ ‒ Αποφυλάκιση Μπούκουρα ‒ Η αστική δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα


Αποφυλάκιση Μπούκουρα - Χωρίς χειροπέδες στη Βουλή

ΑΘΗΝΑ 17/12/2014
 
Με εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ αποφυλακίζεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Ο Μπούκουρας θα μεταβεί έτσι, χωρίς χειροπέδες στη Βουλή, για να ψηφίσει για Πρόεδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, ως όροι της αποφυλάκισης τίθεται η εγγύηση, η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.
Στην απόφαση φαίνεται να βάρυνε ότι ο Μπούκουρας έχει αποκηρύξει τη δράση της Χ.Α. και δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.