Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Εμπορουπάλληλοι: Μαζικές παρεμβάσεις σε μεγάλα καταστήματα στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας ‒ «Η κατάργηση της Κυριακής-αργίας είναι η εφαρμογή της οδηγίας της ΕΕ για την εργάσιμη εβδομάδα των 7 ημερών και των 68 ωρών»

Εμπορουπάλληλοι: Μαζικές παρεμβάσεις σε μεγάλα καταστήματα στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας (VIDEO -ΦΩΤΟ)
Δημοσίευση: Κυρ, 14/12/2014 - 11:34
Τελευταία Ενημέρωση: Κυρ, 14/12/2014 - 12:13
Δείτε βίντεο από την απεργιακή κινητοποίηση στην Αθήνα
Απεργούν πανελλαδικά οι εργαζόμενοι στο εμπόριο σήμερα Κυριακή 14 Δεκέμβρη ενάντια στην κατάργηση της Κυριακής-αργίας.
Στην Αθήνα αυτή την ώρα πραγματοποιούνται μαζικές εξορμήσεις του Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων στο «Πράκτικερ» του Αιγάλεω, στο «Άττικα» και στο Mall στο Μαρούσι. Μοιράζεται η ανακοίνωση του Συλλόγου για την κατάργηση της Κυριακής αργίας που προωθεί η κυβέρνηση στην οποία τονίζεται ότι «η κατάργηση της Κυριακής-αργίας είναι η εφαρμογή της οδηγίας της ΕΕ για την εργάσιμη εβδομάδα των 7 ημερών και των 68 ωρών».
Νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων στη πλατεία Μητροπόλεως όπου ιδιαίτερα επισημάνθηκε ότι τα μεγάλα καταστήματα δρομολογούν το άνοιγμα των καταστημάτων τους για τρίτη Κυριακή, στις 28 Δεκέμβρη ενώ, όπως καταγγέλθηκε, ήδη σε κάποια μεγάλα καταστήματα έχουν βγεί και οι βάρδιες για εκείνη την ημέρα.
Στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις ενημέρωσης για την κατάργηση της Κυριακής αργίας στο Νόtos Gallery και στο Carfour» στο Πασαλιμάνι
Συγκεντρώσεις και εξορμήσεις είναι σε εξέλιξη  στη Θεσσαλονίκη, στη Λαμία και στο Ηράκλειο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.