Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΠΑΜΕ Χίλτον για να γιουχάρουμε τα φάλτσα του άθλιου κουαρτέτου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Σήμερα, Τετάρτη, 18:30 - Καλό μήνα. Με δύναμη πάλι και πάλη

ΠΑΜΕ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Τετάρτη 1 ΜΚάρτη στις 6.30 μ.μ. στο Χίλτον, όπου συνεδριάζουν κυβέρνηση και κουαρτέτο για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα
Συγκέντρωση αύριο, Τετάρτη 1 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Hilton», στο χώρο των «διαπραγματεύσεων», διοργανώνει το ΠΑΜΕ.
Σε ανακοίνωσή του σημειώνει:
«Κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ - ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με νέα φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.
Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά προβάλλοντας δήθεν αντίμετρα στα μέτρα παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δε θα μειώνονταν οι συντάξεις. Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα.
Καμία ανοχή στα ψέματα της κυβέρνησης.
Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων, στα νέα βάρβαρα μέτρα!
Να οργανώσουμε την αντεπίθεση απέναντι στους εκπροσώπους του κεφαλαίου.
Όλοι στον αγώνα. Να δείξουμε τη δύναμή μας.
Να απαιτήσουμε τις απώλειές μας, τις πραγματικές μας ανάγκες.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, σε συγκέντρωση αύριο, Τετάρτη 1 Μάρτη, στο χώρο των “διαπραγματεύσεων”.
Όλες και όλοι στο ΗΙLTON στις 6.30 μ.μ.»
Σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση καλούν η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καισαιριανής. Επίσης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης».
Πούλμαν από Λαϊκές Επιτροπές για τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Χίλτον: 
  • Από Άγιο Δημήτριο στις 5 μ.μ. στο νέο τέρμα (Αγίου Δημητρίου 169).
  • Από Άνω Γλυφάδα στις 5 μ.μ στον Aγ.Τρύφωνα.
  • Από Ελληνικό στις 5.15 μ.μ. στην Ιασωνίδου (Εκκλησία).
  • Από Aργυρούπολη στις 5.30 μ.μ., στο Δημαρχείο στην Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.