Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Θανάσης Παφίλης: Τα σκάνδαλα είναι ο καπιταλισμός − Οι μίζες είναι το ελάχιστο μπροστά στη μεγάλη, νόμιμη ληστεία εις βάρος των εργαζομένων (VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Τα σκάνδαλα είναι συνυφασμένα με το καπιταλιστικό σύστημα
Κυριακή 05/03/2017 - 09:00
Τα σκάνδαλα είναι συνυφασμένα με το καπιταλιστικό σύστημα τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μιλώντας το Σάββατο 4 Μάρτη στην εκπομπή «Checkpoint» του «Alpha» με αφορμή τη δίκη της «Siemens».
«Ένα σύστημα που είναι άδικο, εκτός από την καταπίεση και τη βία που ασκεί, χρειάζεται και διαφθορά. Χρειάζεται και μίζα δηλαδή για να μπορεί να διασφαλίζει κάθε εταιρεία, κάθε πολυεθνική την πώληση των προϊόντων της» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Θ. Παφίλης επισήμανε ότι ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι τα σκάνδαλα είναι συνυφασμένα με το σύστημα που βασίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Σημείωσε ότι οι μίζες είναι το ελάχιστο μπροστά στη μεγάλη, νόμιμη ληστεία που γίνεται, τα απίστευτα κέρδη που έχουν οι μεγάλες εταιρείες εις βάρος των εργαζομένων.
Τόνισε ότι υπάρχουν ευθύνες, καθώς κυβερνούσαν συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες και εφάρμοσαν αυτή την πολιτική πιστά και δεν μπορούν να νίπτουν τας χείρας τους. Σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία κατήγγειλε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.