Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Κατσώτης - Λαμπρούλης: Για την ψυχική υγεία των ΜΚΟ και την οικονομική ενίσχυση της εργοδοσίας − Μπίζνες Καλά Οργανωμένες με τον ΟΑΕ(ργοδοτικού)Δ (2 VIDEO)

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
ΚΚΕ: Κατοχυρώνονται οι επιχειρηματίες - Καταψηφίζει την τροπολογία για τον υπολογισμό των μειωμένων συντάξεων
(VIDEO)
Τροπολογίες για ΕΛΣΤΑΤ και ΟΑΕΔ
Πέμπτη 09/03/2017 - 15:20
Καταψηφίζει το ΚΚΕ την τροπολογία του υπουργείου Εργασίας για τον τρόπο υπολογισμού των νέων μειωμένων συντάξεων με βάση το νόμο Κατρούγκαλου. Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο νόμος-λαιμητόμος δεν παίρνει βελτιώσεις και πρέπει να ανατραπεί και συνεπώς καταψηφίζει την τροπολογία που στοχεύει στην υλοποίηση του νόμου που κατάργησε τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης και ενίσχυσε την ανταποδοτικότητα.
Για την τροπολογία που αναφέρεται στον ΟΑΕΔ δήλωσε πως το ΚΚΕ καταψηφίζει το άρθρο 1 που συνεχίζει την πολιτική που μοιράζει ζεστό χρήμα του Οργανισμού στους εργοδότες με προγράμματα ανακύκλωσης και συγκάλυψης της ανεργίας.

Ανέφερε ότι το ΚΚΕ ψηφίζει το άρθρο 2 για να μη χάνουν τα δικαιώματα ως άνεργοι μετά τα προγράμματα, όπως και το άρθρο 3 για την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αίτησης από δανειολήπτες να ενταχθούν σε διατάξεις ρυθμίσεων.
Κατοχυρώνονται οι επιχειρηματίες, οι ιδιώτες και οι ΜΚΟ
Κατοχυρώνονται οι επιχειρηματίες, οι ιδιώτες και οι ΜΚΟ, ενισχύεται η επιχειρηματική δράση και στην Ψυχική Υγείας και ο ανταποδοτικός χαρακτήρας, τόνισε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης μιλώντας στη τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής για το σχέδιο νόμου «Μεταρρύθμιση της διοικητικής οργάνωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, κέντρα εμπειρογνωμοσύνης σπάνιων και πολύπλοκων νοσημάτων και άλλες διατάξεις».
Όπως είπε, τα νέα όργανα που προβλέπονται στη διοίκηση και στην οργάνωση στόχο έχουν να εξυπηρετήσουν την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ, δηλαδή την απαρέγκλιτη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Ανέφερε ότι το ΚΚΕ είναι κατά επί της αρχής και τη στάση του την καθορίζει με βάση την αντίθεσή του στην ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης και με την ιδιωτικοποίηση και τη λειτουργία με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια των δομών της Ψυχικής Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.