Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Στοχοπροσηλωμένοι εναντίον Αφοσιωμένων στο γήπεδο του Κεφαλαίου − ΚΚΕ: Ο λαός να τους γυρίσει την πλάτη

ΚΚΕ
Ο τσακωμός ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ είναι για το ποιος είναι καταλληλότερος να υλοποιήσει τα μέτρα
*
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
*
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
*
Πέμπτη 02/03/2017 - 17:51
Σε σχόλιό του για την αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σχετικά με τη διαπραγμάτευση το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:
«Ο βαθύτερος λόγος του τσακωμού ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ δεν αφορά το ποια θα είναι τα μέτρα και ποιος θα τα ψηφίσει, αλλά το ποιος είναι ο καταλληλότερος να τα υλοποιήσει. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει τα εύσημα που παίρνει από τους "θεσμούς" για τη "βρώμικη δουλειά" που βγάζει, η δε ΝΔ την τεχνογνωσία και την αποφασιστικότητά της στις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις.
Γι’ αυτό ο λαός χρειάζεται να γυρίσει την πλάτη και σ’ αυτούς τους δύο και τους δορυφόρους τους και να συμπορευτεί με το ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.