Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

ΟΓΕ Χολαργού - Παπάγου: Εκδήλωση τιμής στον Γιάννη Ρίτσο (17/4/2016, 7μμ)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε σε εκδήλωση αφιερωμένη στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο
την Κυριακή 17 Απρίλη στις 7μμ. (Βουτσινά 64 )
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία της φιλολόγου Πηγής Χατζή, ανάγνωση αποσπασμάτων από τα έργα του και  βίντεο –αφιέρωμα στον ποιητή.
Ο Σύλλογος Γυναικών Χολαργού – Παπάγου συνεχίζει την προσπάθεια, παράλληλα με τους αγώνες για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας, να καταχτήσουμε ό,τι καλύτερο δημιούργησαν οι προηγούμενες γενιές, για να αντιμετωπίσουμε το παρόν και να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.