Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Μάκης Παπαδόπουλος: Αριστερά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ δεν ξέρουμε. Βάρκιζα, τέλος! ‒ Στις 25 ψηφίζουμε και για αντιπολίτευση (VIDEO)

Ο Μάκης Παπαδόπουλος στο «MEGA» για τις εκλογές στις 25 Γενάρη (VIDEO)
Δημοσίευση: Τρί, 13/01/2015 - 10:18
Ζωτικής σημασίας ζήτημα χαρακτήρισε την ενδυνάμωση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές της 25ης Γενάρη ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του Κόμματος, μιλώντας την Τρίτη 13 Γενάρη στην πρωινή εκπομπή του «MEGA».
Όπως σημείωσε η ενίσχυση του ΚΚΕ σημαίνει μια δυνατή, μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, για να οργανωθεί την επόμενη ημέρα η αναγκαία αντεπίθεση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων στα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που είναι προαποφασισμένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.