Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Νίκος Σοφιανός: Η πολιτική πτωχοκομείου του ΣΥΡΙΖΑ και η αδιαπραγμάτευτη ΕΕ του ΝΑΤΟ ‒ Τα 3 εκατομμύρια φτωχοί θα είναι φτωχοί και στις 26 ‒ Το ΚΚΕ θα είναι πάλι στο δρόμο (VIDEO)

Παρέμβαση του Ν. Σοφιανού στον «ΣΚΑΪ» (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 14/01/2015 - 09:44
Δείτε την παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Αθήνας και υποψήφιου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» το πρωί της Τετάρτης 14 Γενάρη 2015.
Επεσήμανε ότι τα ψίχουλα που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι το διακύβευμα των εκλογών, κάλεσε τον λαό να ψηφίσει το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που την επόμενη μέρα δεν θα εξαπατήσει τον λαό, θα είναι στον δρόμο και θα αγωνίζεται για τα δικαιώματά του.


Τίτλοι: Μποτίλια Στον Άνεμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.