Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Τσουκαλάδες: Με 10.815.197 € μας καλούν να στηρίξουμε τις τράπεζες

Έτσι μαζεύεις χρήμα! Με την αποογραφή ανά χείρας. Έτοιμος για κατάθεση του σχεδιου νόμου.

Πληθυσμός Ελλάδας - Απογραφή 2011:  10.815.197 κάτοικοι

Ο ένας Τσουκαλάς, που είχε εμπιστευτεί τον Σημίτη και μας ζητούσε να μην κρίνουμε προγράμματα και να εμπιστευτούμε έναν ηγέτη σαν τον Βενιζέλο, ακολούθησε τη συμβουλή του και εμπιστεύτηκε τον Τσίπρα.

Λοιποί Τσουκαλάδες

Ο άλλος Τσουκαλάς (που εμπιστευόταν ήδη τον Βενιζέλο), άκουσε τη συμβουλή του προηγούμενου και σου λέει: "Μπας και εμπιστεύομαι λάθος άνθρωπο; Κολλητός του Σημίτη ήταν ο δικός μου. Κάτι θα ξέρει παραπάνω. Άσε που είναι και καθηγητής".

Και βρίσκοντας ηγέτη της εμπιστοσύνης του, κέρδισε μια θέση στον ήλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον είδε ο πρώτος Τσουκαλάς, έπαθε κρίση ταυτότητα και λέει: "Είναι δυνατόν να δίνεις συμβουλές και συ ο ίδιος να μην τις ακολουθείς; Εδώ που είμαστε δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. Κι εξάλλου, αυτός ο προηγούμενος, καλύτερος είναι από μένα;"

Αλλά επειδή δυο Τσουκαλάδες στο ίδιο τσουκάλι βράζουνε μεν, δεν χωράνε δε, τον μετακόμισαν τον Β' σε άλλη ενορία.

"Ρε το μαλάκα τον ηγέτη που εμπιστεύτηκα", σκέφτηκε ο Β΄,  άντε τώρα στο παρά πέντε να βρεις ηγέτη να εμπιστεύεσαι... Πρέπει να κάνω κάτι να με εμπιστευτεί αυτός. Τι ΟΤΟΕ υπήρξαμε μεγάλε! Δείξ' του του Αλέξη πώς μαζεύουμε λεφτά, γιατί αν περιμένουμε απ' τον Σταθάκη, άλλη τετραετία δεν θα βγάλουμε..." 

Στήριξη τώρα στους τραπεζίτες!

Κι έτσι έκανε τη φοβερή τη δήλωση που μέχρι τώρα ανθρώπινη διάνοια δεν την είχε ματασυλλάβει. Κι η Σουηδία, ούτε δυο βήματα:
 

"Με την ιδιότητά του του π. Προέδρου της ΟΤΟΕ των εργαζομένων στις τράπεζες, σας καλώ ως συμβολική πράξη στήριξης του τραπεζικού συστήματος και της πατρίδας μας, να καταθέσουμε συμβολικά 1 ευρώ ο καθένας μας στις Ελληνικές τράπεζες."
 
(Σε τρίτο πρόσωπο η Αυτού Προεδρότης, και με λίγη κρίση ταυτότητας)

Και με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και με τους ΕΡΓΑΤΕΣ! Και με το κεφάλαιο!

ΚΚΕ δαγκωτό ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.