Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Πρωτούλης-Ήρεμη δύναμη: Όταν η Βαλαβάνη συνυπάρχει με την Τζάκρη πώς να εξηγήσει την κατά Τσίπτρα λεβέντικη -«με ψηλά το κεφάλι»- συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ; ‒ Ακούστε τον και ψηφίστε αντιπολίτευση, αφού με κυβέρνηση δεν θα δείτε προκοπή...

Παρέμβαση του Γ. Πρωτούλη στο «Mega» (VIDEO)
Δημοσίευση: Πέμ, 15/01/2015 - 08:55
Δείτε την παρέμβαση του Γιάννη Πρωτούλη, μέλους της ΚΕ, περιφερειακού συμβούλου Αττικής και υποψήφιου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, στο κανάλι «Mega» και την εκπομπή «Η ώρα της κάλπης».
Ο Γιάννης Πρωτούλης κατήγγειλε την ψηφοθηρία του ΣΥΡΙΖΑ σε ριζοσπάστες και αγωνιστές για να αποσπάσει τη λαϊκή συναίνεση στη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής στο πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.