Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

Αντέχουμε! ‒ Παφίλης: Χαιρετίζουμε όσους έκαναν το βήμα, παρά τις μυλόπετρες των διλημμάτων ‒ Καραθανασόπουλος: Άνοιχτή η ελπίδα για την αναβάθμιση του λαϊκού παράγοντα ‒ Πρωτούλης: Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν σχέση με τον αριστερό προσανατολισμό ‒ Σοφιανός: Ο λαός να συγκρουσεί με τους μονόδρομους (4 VIDEO)

Το ΚΚΕ θα παλέψει με καλύτερους όρους μέσα στη Βουλή και με ονομαστικές ψηφοφορίες για να πάρει ο καθένας την ευθύνη του, για να σταθούμε στην απαίτηση του λαού μας να γυρίσουν τώρα τα κλεμμένα, να μη ζήσουμε άλλο με ψίχουλα και να συγκρουστούμε με αυτούς τους μονόδρομους, τόνισε στην παρέμβασή του στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1» ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

*Να μη δεχθεί νέους όρους και μέτρα, αλλά από την επόμενη μέρα των εκλογών να απαιτήσει όλα όσα τα προηγούμενα χρόνια κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα, κάλεσε το λαό με παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR» ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

*
Ψήφο εναλλαγής και όχι αλλαγής προς όφελος του λαού, χαρακτήρισε τη διαφαινόμενη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα σε τηλεοπτική συζήτηση στον «ΣΚΑΪ».
Ο Ν. Καραθανασόπουλος εκτίμησε ότι με μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουμε φιλολαϊκή διέξοδο και, από αυτήν τη σκοπιά, απέρριψε το ενδεχόμενο ψήφου ανοχής.
Πρόσθεσε ότι αυτή η στάση του ΚΚΕ αφήνει ανοιχτή την ελπίδα για αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων μέσα από την αναβάθμιση του λαϊκού παράγοντα και την ενίσχυση του ΚΚΕ.

*Δείτε την παρέμβαση του Θανάση Παφίλη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, την Κυριακή το βράδυ στο «MEGA»
Ο Θ. Παφίλης χαιρέτισε όσους, παρά τις μυλόπετρες των διλημμάτων, έκαναν το βήμα και ψήφισαν το ΚΚΕ και ιδιαίτερα όσους το ψήφισαν πρώτη φορά, τονίζοντας ότι όπως πάντα το ΚΚΕ θα είναι σταθερά δίπλα τους την επόμενη μέρα, θα υπερασπιστεί τα λαϊκά συμφέροντα και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να αναπτυχθεί το λαϊκό κίνημα.
Σε ερώτηση για το αν το ΚΚΕ θα δώσει ψήφο ανοχής στη νέα κυβέρνηση, ο Θ. Παφίλης υπογράμμισε ότι όσοι το ψήφισαν το έκαναν για να μη δώσει καμία ανοχή, θα ψηφίσει όμως στη Βουλή όποιο μέτρο είναι σε φιλολαϊκή κατεύθυνση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.