Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Σοφιανός - Παπαδόπουλος: Ο θορύβος για την ανάκτηση(!) απωλειών και τη διαγραφή(!!) του χρέους - 15 λεπτά πολιτικός λόγος (VIDEO)Οι παρεμβάσεις του Νίκου Σοφιανού στο «STAR» (VIDEO)
Δημοσίευση: Τρί, 06/01/2015 - 09:29
Τελευταία Ενημέρωση: Τρί, 06/01/2015 - 09:49
Δείτε τις παρεμβάσεις που έκανε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην εκπομπή «στον ενικό», που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR», το βράδυ της Δευτέρας 5 Γενάρη 2015.
Επισήμανε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάνε για ανάκτηση των απωλειών και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η ενίσχυση του ΚΚΕ για να αποκρουστούν τα νέα μέτρα που θα έρθουν μετά τις εκλογές.

 Παρέμβαση του Μάκη Παπαδόπουλου στο «Mega» (VIDEO)
Δημοσίευση: Δευ, 05/01/2015 - 22:37
Στην ανούσια διαμάχη ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ που στόχο έχει να ρίξει τις απαιτήσεις του λαού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στην παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» το βράδυ της Δευτέρας 5 Γενάρη.
Ο Μάκης Παπαδόπουλος τόνισε την ανάγκη ο λαός να οργανώσει την αντεπίθεσή του, με ξεκάθαρο προσανατολισμό πραγματικής ανατροπής, που θα στοχεύει τον πραγματικό αντίπαλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.