Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Αλέκα, μάθημα 2ο: Το ελληνικό χρέος του ΣΥΡΙΖΑ και το χρέος των κομμουνιστών (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Συγκέντρωση στην Πετρούπολη με ομιλήτρια την Αλ. Παπαρήγα (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Δημοσίευση: Κυρ, 18/01/2015 - 08:49
Τελευταία Ενημέρωση: Κυρ, 18/01/2015 - 09:33
το βράδυ του Σαββάτου η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Μπάμπης Βορτελίνος και Σταυρούλα Τσίτσου, δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος και οι πρώην Δήμαρχοι Θωμάς Κοτσαμπάς και Γιώργος Γιώγος.
 
Στο χαιρετισμό του ο Βαγγέλης Σίμος κάλεσε το λαό της περιοχής με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα να συμβάλει με τη ψήφο του στην ύπαρξη μιας ισχυρής εργατικής - λαϊκής αντιπολίτευσης.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος κάλεσε τους εργαζόμενους και το λαό να στηρίξουν με την ψήφο του την τάξη τους, δυναμώνοντας το ΚΚΕ, ενώ αναφέρθηκε στους αγώνες με τους οποίους είναι συνδεδεμένη η πορεία του κόμματος.
Στην ομιλία της, η Α. Παπαρήγα σημείωσε πως από τις κάλπες της επόμενης Κυριακής το ΚΚΕ πρέπει να αναδειχθεί σε μια ανερχόμενη δύναμη, αντίβαρο στην υποχώρηση και τη μείωση των απαιτήσεων, στυλοβάτης της πάλης των εργαζομένων για την ανάκτηση των απωλειών τους.

902


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.