Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Γιάννης Γκιόκας: Ο πόλεμος είναι η άλλη όψη της οικονομικής κρίσης ‒ Εμπλοκή της χώρας μας σε στρατιωτικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις ‒ Στο ευρωενωσιακό στρατόπεδο είναι και η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ (Ο Βιτσας όμως παλεύει για να το αλλάξει) ‒ Για το «αντιρατσιστικό» ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει άχνα. Του έρχεται θετικό αλλά ελλιπές (VIDEO)

 Παρέμβαση του Γ. Γκιόκα στον «ΑΝΤ1» (VIDEO)
Δημοσίευση: Παρ, 22/08/2014 - 11:24
Η παρέμβαση του Γιάννη Γκιόκα, μέλους της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του «ΑΝΤ1», την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014.

«Ο ΕΝΦΙΑ είναι η συγκέντρωση της γης σε λίγα χέρια»

Η προσέγγιση της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ είναι: Φορολογική πολιτική ως εργαλείο ανάπτυξης με συγκεκριμένες σταθερές που σημαίνει φοροελαφρύνσεις για το κεφάλαιο και φοροεπιδρομή στα λαϊκά νοικοκυριά.

Στο ευρωενωσιακό στρατόπεδο είναι και η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ

Κι ο Βίτσας παλεύει για να το αλλάξει  (!!)

__________________________
Περιληπτική απομαγνητοφώνηση: Μποτίλια Στον Άνεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.