Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο σοσιαλφασισμός της LEFT ενημέρωσης, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ και οι "Χρυσοί Παπαγάλοi" του αντικομμουνισμού – ΤΕ Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας του ΚΚΕ: Για τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα

Βραβείο "Ο Χρυσός Παπαγάλος"

Lenin Reloaded


Απονέμεται εξ αδιαιρέτου σε όλους όσους έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν "είδηση" από έναν ιστότοπο (Epirus Gate) εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για συκοφαντία και χρηματικό εκβιασμό πολιτικού προσώπου, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση, επαφή με το κατηγορούμενο κόμμα, ενημέρωση για τις ανακοινώσεις του, γνώση για την ύπαρξη ή όχι "Νομαρχιακών Επιτροπών" στο ΚΚΕ και για τις προβλεπόμενες εσωκομματικές διαδικασίες του, ή έρευνα στα βασικά στοιχεία του ρεπορτάζ για παράδειγμα στην ύπαρξη καν ανακοινωμένου υποψηφίουτου ΣΥΡΙΖΑ με το ονοματεπώνυμο Σταύρος Κύρτσογλου και στις ως τώρα πολιτικές εργασίες του ΣΥΡΙΖΑ Κόνιτσας.




ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ:
Σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης»
Σε δελτίο τύπου σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης» η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:
«Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate"(διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του.

Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης –της ΚΟΒ Κόνιτσας– με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!
Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.
Δεν θα τους περάσει!

Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!
Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».

902

Απονέμεται, εν ολίγοις, σε όλους όσους γράφουν την δημοσιογραφική δεοντολογία στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και επιδεικνύουν φανατική ευπιστία σε οτιδήποτε τους μυρίζει αντικομμουνισμό.
  • Σε όλους όσους απαξιώνουν καθημερινά τα ΜΜΕ, το επάγγελμα του δημοσιογράφου, και την ενημέρωση εν γένει.
  • Σε όλους όσους, έμπλεοι "ιερής αγανάκτησης" πάντα με ένα και μόνο κόμμα, ουσιαστικά, εκφασίζονται και εκφασίζουν.
  • Και σε όλους όσους θέλουν να τα πράττουν όλα αυτά και να λογίζονται "αντικαθεστωτικοί" και "εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης"!!!
Left.gr (η ανάρτηση διορθώθηκε όπως-όπως και ανεπαρκέστατα εκ των υστέρων, η αρχική επάνω στα λινκ ως αποθηκευμένο screenshot. Δεν υπάρχει καμία αναφορά, ούτε στο διορθωμένο ρεπορτάζ, στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!).
ERT Open (δεν έχει καν ενοχληθεί να προβεί σε διορθώσεις του "ρεπορτάζ" του Epirus Gate που αναδημοσίευσε αρχικά το Left.gr)
Η Αυγή (καμία αναφορά στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!)
Βαθύ Κόκκινο (καμία αναφορά στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!)
Attiki Press (εδώ, όπως και σε πολλά άλλα "ενημερωτικά ιστολόγια", οι Κ.Ο (Κομματικές Οργανώσεις) του ΚΚΕ μεταφράστηκαν στην οικουμενική γλώσσα του έλληνα καφενόβιου ξυπνιτζή (πρώην αγανακτισμένου), τα ΠΑΣΟΚοΝεοδημοκρατικά, και έγιναν "Τ.Ο" (Τοπικές Οργανώσεις)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.