Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η σκύλα είναι πάλι σε οργασμό (1941-2014)

1941

Προσθήκη του βίντεο, μία ώρα μετά  

από

Lenin Reloaded: Lviv (Λβοφ), 1941, 2014: Το κτήνος επέστρεψε. Τι θα πεις στα παιδιά σου πως έκανες εσύ, φασίστα με το "αντισταλινικό" προσωπείο;

*

Μη χαίρεστε...

Disdaimona

με ένα δικό της σχόλιο

 

Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος του φασισμού. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό.

Μπ.Μπρεχτ - για τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου
 
Ο γ.γ της ΚΟΒ του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Λβοφ δέχεται το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο κατευθείαν στα μούτρα και τον "από τα κάτω" αναδυόμενο "διεθνισμό" στην Ε.Ε


Αφιερωμένο σε όσους θεωρούν την εναντίωση σε ΕΕ και ΗΠΑ ως πρόφαση κρυπτο-εθνικισμού (και) στο Κυπριακό χρησιμοποιώντας μάλιστα ως παραδείγματα εθνικιστών Κόμματα Άλλων χωρών και "ζωγραφίζοντας" τους κομμουνιστές ως πολιτικούς "εχθρούς" του Κυπριακού (και όχι μόνο) Λαού. Ξέρετε ποιοί.

Σε όσους ανεμίζουν ευρωπαϊκές σημαίες στους ναζιστές μιλώντας για "Ευρωπαϊκά Κεκτημένα" και "σωστό μαρξισμό - λενινισμό" χωρίς να ντρέπονται. Ξέρετε ποιοί.

Σε όσους θεωρούν πως η συζήτηση για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε ως εγγυήτριες δυνάμεις στην Κύπρο (και αλλού) είναι προληπτικός απορριπτισμός. Ξέρετε ποιοί.

Σε όσους έτρεξαν να στηρίξουν τη λύση σε συνεργασία με τους νεοφιλελέ δηλαδή τη λύση Μέσω μνημονίου ΕΕ και ΝΑΤΟ. Ξέρετε ποιοί.




Σχόλιο

Disdaimona 27 Φεβρουαρίου 2014 - 12:38 μ.μ.

Το ΝΑΤΟ προειδοποίησε στο μεταξύ πως αν κάνει κίνηση η Ρωσία, θα υπερασπιστεί τις διαδικασίες εκδημοκρατικοποίησης στην Ουκρανία. Όπως στην φωτογραφία πιο πάνω... όπως σε τόσες και τόσες φωτογραφίες τα τελευταία τρία χρόνια "εκδημοκρατισμού", ειρηνης και σταθερότητας παντού στον κόσμο.

Σήμερα: Βενεζουέλα, Συρία, Ουκρανία.

Ας βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι σταθεροποίησης και ειρήνης στον κόσμο, απελευθερώνοντας περαιτέρω την Νατοποίηση της δικής μας περιοχής, ώστε ο Αστακός των Νατοϊκών να περικυκλώσει και να εξουδετερώσει τον ασιατικό κίνδυνο και τον ρωσικο ιμπεριαλισμό, για την Ειρήνη ρε γαμωτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.