Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Χρήστος Κατσώτης: Ο λαός δεν πρέπει να δώσει άλλο χρόνο στην κυβέρνηση (VIDEO)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ
Να μη δοθεί άλλος χρόνος στην κυβέρνηση από το λαό
Τετάρτη 30/12/2015 - 11:06
Ο λαός δεν πρέπει να δώσει άλλο χρόνο στην κυβέρνηση για να κλιμακώσει την επίθεση, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ1, το πρωί της Τετάρτης 30 Δεκέμβρη 2015.
Επισήμανε ότι ο λαός θα πρέπει να οργανώσει την πάλη του, να εμποδίσει, να δυσκολέψει και να ανατρέψει αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. Πρόσθεσε, ότι μόνο με αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία, με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, μπορούν να αντιμετωπιστούν οριστικά τα προβλήματα.
Αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό, υπογράμμισε ότι τα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση βασίζονται στις κατευθύνσεις της ΕΕ για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων.
Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, ανέφερε ότι δεν γίνεται για τα προβλήματα του λαού, αλλά για το ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες του κεφαλαίου, για να ανακάμψει το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.