Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Τσίπρας: Καθησυχάζει το κεφάλαιο πως θα περάσει το «δύσκολο κάβο»

Μπράβο τ' αγόρι μας!
Η τρόικα των προεδρικών θεσμών: Ο πρώην, ο νυν κι ο αεί (αριστερός).
Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Καθησυχάζει το κεφάλαιο ότι θα περάσει το «δύσκολο κάβο»
Δευ, 07/12/2015 - 23:02
Με την εικόνα μιας κυβέρνησης που βάλλεται από παντού, επιχείρησε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας να συσκοτίσει το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει αναλάβει να κάνει τη «βρώμικη» δουλειά για λογαριασμό του κεφαλαίου.
«Δεν ζητώ τη στήριξη κανενός για να περάσω το δύσκολο κάβο» δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ 1, διαμηνύοντας ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις, ανεξάρτητα από τη στάση των άλλων αστικών κομμάτων.
Ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε ότι χρειάζεται μία «εθνική γραμμή πλεύσης» στα ζητήματα του Προσφυγικού, του Ασφαλιστικού και της συνταγματικής αναθεώρησης, ενώ παράλληλα επέκρινε τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι αρνήθηκαν το διάλογο.
«Αισθάνομαι ασφαλής με την κυβερνητική πλειοψηφία», είπε, εκφράζοντας βεβαιότητα ότι το Ασφαλιστικό και τα άλλα αντιλαϊκά μέτρα θα ψηφιστούν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε, πάντως, ότι η καταψήφιση ενός νομοσχεδίου «δεν συνιστά απώλεια της δεδηλωμένης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.