Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

SYRIZANEL(δεύτερη και φαρμακερή): Κόκκινα δάνεια για τα κοράκια των funds, μαύρα προαπαιτούμενα για τον λαό και πράσινο φως για τους γύπες της αριστεράς, σε φαστ τρακ νομοσχέδιο

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για «κόκκινα δάνεια» και μισθολόγιο δημοσίου
Σάβ, 12/12/2015 - 21:51 - Ενημέρωση: Σάβ, 12/12/2015 - 22:48
Κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών για τα 13 προαπαιτούμενα μέτρα.
Το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των δανειστών, της ΕΕ και της ντόπιας πλουτοκρατίας περιλαμβάνει διατάξεις για τη διαχείριση των «κόκκινων δανείων» και την παράδοσή τους στα «κοράκια» των funds και των «ανώνυμων εταιρειών που εδρεύουν στην Ελλάδα ή σε κράτος μέλος του Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου» και έχουν υποκατάστημα στην χώρα μας. Οι εταιρείες αυτές θα αδειοδοτούνται και θα εποπτεύονται από την Τράπεζα της Ελλάδας.
Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει το «νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων» που τσακίζει παραπέρα τα εισοδήματά τους καθώς και ρυθμίσεις για την επιτάχυνση των αυτοκινητόδρομων του ΕΣΠΑ που συγχρηματοδοτούνται από την ΕΕ και την ΕΤΕπ και την εφαρμογή του clawback (μηχανισμός αυτόματων επιστροφών σε περίπτωση υπέρβασης) στις διαγνωστικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι από τη λίστα με τα 13 προαπαιτούμενα υπάρχουν δεσμεύσεις που δεν απαιτούν αναγκαστικά νόμο αλλά η συγκυβέρνηση μπορεί να τα περάσει με υπουργικές αποφάσεις ή Προεδρικά Διατάγματα.  
Το πολυνομοσχέδιο κατατέθηκε στη διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου η συζήτησή του θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι και αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ. 

Στην Ολομέλεια θα εισαχθεί και θα συζητηθεί την Τρίτη σε μία μόνο συνεδρίαση με την γνωστή και απαράδεκτη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.