Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Κατερίνα Γεράκη - Κώστας Γουλιάμος: Ευρωεκλογές 2024 - Τώρα ΚΚΕ - Για να ανατραπούν οι Νέες Αριστερές και Δεξιές Δημοκρατίες της αστικής τάξης (VIDEO)

*

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τώρα ΚΚΕ δυνατό! Απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της ΕΕ και των κομμάτων της, στον αγώνα για την ανατροπή τους!

*

Κατερίνα Γεράκη - Kosta Gouliamos: 26 Μάη, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια. Δυο εξαιρετικές φωνές έστειλαν ένα δυνατό με παλμό μήνυμα, για ενίσχυση των "celebrities" της ταξικής πάλης που σφυρηλατούν το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, τη μόνη απάντηση στην ΕΕ των λόμπι και της οικονομίας πολέμου.

Για να ανατραπούν οι Νέες Αριστερές και Δεξιές Δημοκρατίες της αστικής τάξης.

*

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΑΚΗ

Οι προτάσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι ρεαλιστικές για τον λαό και ασύμφορες για τους μετόχους των ομίλων

Οι προτάσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας έχουν στον πυρήνα τους το βασικό στοιχείο ότι πρέπει να χάσουν από τα κέρδη τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, σημείωσε η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στο «Attica».

Αναφέρθηκε στο θέμα της ακρίβειας, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία που καταδεικνύουν την κατάσταση που βιώνουν τα λαϊκά νοικοκυριά, αλλά και τις θέσεις του ΚΚΕ, για την πραγματική επίλυση του ζητήματος.

902

*


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.