Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

ΚΚΕ: Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού ➽ Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου, με τις φοιτητικές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ και αλλού, που δυναμώνουν και ζητούν ➽ Τον τερματισμό της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού ➽ Την αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων από τη Λωρίδα της Γάζας ➽ Την αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους ➽ Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο που βαθαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων ➽ Να αποχωρήσει η φρεγάτα "ΥΔΡΑ" από την Ερυθρά Θάλασσα

*

Επίθεση με drones, πυραύλους cruise και βαλλιστικούς, εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ – Όλες οι εξελίξεις

*

Το Ισραήλ αιματοκυλά για ακόμη μια φορά τον Παλαιστινιακό λαό, χτυπώντας με όλα τα μέσα την Λωρίδα της Γάζας

*

20 χαϊκού για την ξυπόλυτη κραυγή της Παλαιστίνης

*

#FreePalestine #SaveGaza #ZionistCensorship

*

ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΡΑΦΑ

Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού

Τρίτη 07/05/2024 - 11:54

Σε ανακοίνωση για την ισραηλινή επίθεση στη Ράφα το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την επίθεση στο πέρασμα της Ράφα.

Πρόκειται για μια επίθεση προαποφασισμένη, όπως αποδεικνύει και η απόρριψη εκ μέρους του Ισραήλ της πρότασης Αιγύπτου και Κατάρ για εκεχειρία. Καταρρίπτονται έτσι και τα τελευταία προσχήματα των συμμάχων του Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και η ελληνική κυβέρνηση, που στηρίζουν τη βαρβαρότητα εναντίον των Παλαιστινίων.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου, με τις φοιτητικές κινητοποιήσεις στις ΗΠΑ και αλλού, που δυναμώνουν και ζητούν τον τερματισμό της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού, την αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων από τη Λωρίδα της Γάζας, την αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.

Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο που βαθαίνει με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων.

Να αποχωρήσει η φρεγάτα "ΥΔΡΑ" από την Ερυθρά Θάλασσα».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.