Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Αλεξίσφαιρη Μπαλού: Ξεβουλώστε τ' αφτιά σας και δείτε την!

Αλεξάνδρα Μπαλού: Κέρκυρα, 1961
Σχέδιο, Μπάμπης Ζαφειράτος, 18.V.2015 (Μελάνι, 29 χ 21 εκ.)
 
Αλ. Μπαλού: Χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ για να οργανώσει τους αγώνες του λαού (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 26/08/2015 - 12:02
 «Την επόμενη μέρα ο λαός θα κληθεί να δώσει σκληρούς αγώνες απέναντι σε ένα μπλοκ που συμφωνεί στη συνέχιση αυτής της πολιτικής, και αυτό μπορεί να το κάνει έχοντας ισχυρό το ΚΚΕ», τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2015.
Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε, ότι τα άλλα κόμματα καυγαδίζουν για το ποιος θα εφαρμόσει αυτό το μνημόνιο και όλα τα προηγούμενα καλύτερα. «Το κριτήριο σε αυτές τις εκλογές δεν είναι αν θα διαλέξει ο λαός ποιος θα τον σφάξει καλύτερα, δηλαδή ποιος θα του στείλει το γράμμα με τα μέτρα, ποιοι θα συνεργαστούν ή ποιοι δεν θα συνεργαστούν», είπε. «Το κριτήριο είναι αν την επόμενη μέρα θα μπορέσει να αποτρέψει τα μέτρα, να περάσει καλύτερα αυτός και τα παιδιά του και σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να έχει ένα κόμμα που θα οργανώσει τους αγώνες του», πρόσθεσε.
Αναφερόμενη στη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη, επισήμανε ότι μέχρι χθες έβαζαν πλάτη στην κυβέρνηση, ψήφισαν τα πάντα και συνέβαλαν στην κοροϊδία του λαού.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη προσπάθησε να σπείρει σύγχυση, ταυτίζοντας τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας με αυτές του ΚΚΕ, ενώ σχετικά με την μεταπήδησή της από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχθηκε πως: «Πολιτικό χώρο δεν άλλαξα και λέω τα ίδια πράγματα που έλεγα πάντα».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.