Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Σου-Υ=ΣΥ, Ρου-Ι=ΡΙ, Ζου-Α=ΖΑ. Και όλο μαζί: 3ο Μνημόνιοοοο...

4 σε 1 (Λέγε με Τσίπρα)
Θέμα χρόνου η τελική συμφωνία για το νέο μνημόνιο
Από νωρίς σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένες να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις επί του τελικού κειμένου με τη συμμετοχή και τεχνικών κλιμακίων
του Θάνου Τσίρου | 10 Αυγ. 15 (07:55)
Έτοιμο είναι πλέον το κείμενο της συμφωνίας με τους δανειστές όπως κατέστη σαφές μετά το τέλος της χθεσινής πολύωρης διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους εκπροσώπους των θεσμών η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Από νωρίς σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένες να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις επί του τελικού κειμένου με τη συμμετοχή και τεχνικών κλιμακίων, ενώ θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των υπουργών οικονομίας Γιώργου Σταθάκη και οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των τεσσάρων θεσμών. Πλέον η διαπραγμάτευση θα γίνεται γραμμή-γραμμή επί του τελικού κειμένου όπως έλεγε κυβερνητική πηγή τα ξημερώματα μετα το τέλος της χθεσινής πολύωρης διαπραγμάτευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δάνειο που θα αντλήσει η Ελλάδα από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης θα ανέλθει στα επίπεδα των 50 έως 52 δισεκατομμυρίων €. Οι ανάγκες της χώρας όμως μέχρι και το 2018 θα ξεπεράσουν τα 80-85 δισεκατομμύρια €. Η διαφορά θα καλυφθεί με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αλλά και τα χρήματα που θα πρέπει να εξασφαλιστούν από την υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και εκμετάλλευσης της δημόσιας περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.