Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Θανάσιμη Δύναμη: Κλείστε τα μάτια κι ακούστε τον· με τα αφτιά ανοιχτά όμως (AUDIO)


Θ. Παφίλης: Ανώδυνη λύση μέσα στο σύστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2 (AUDIO)
Δημοσίευση: Δευ, 24/08/2015 - 14:15
Αυτό που αποδεικνύεται από τις εξελίξεις είναι ότι ο λαός αν δεν ενισχύσει το ΚΚΕ, αν δε διαμορφώσει ταξικό κριτήριο, αν δε δημιουργηθεί η Λαϊκή Συμμαχία με ισχυρό ΚΚΕ δεν θα δει άσπρη μέρα. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο της «ΕΡΑ» το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2015. 
Όπως επεσήμανε πρέπει να αξιοποιηθεί η εμπειρία όλων των προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των τελευταίων επτά μηνών που επιβεβαιώνει αυτό που τόνιζε και τονίζει το ΚΚΕ ότι δηλαδή εντός της ΕΕ και με την εξουσία στα χέρια του κεφαλαίου δεν πρόκειται να δοθεί φιλολαϊκή λύση. 
Αναφερόμενος στη Λαϊκή Ενότητα, τόνισε ότι αποτελεί ακόμα ένα ανάχωμα που έχει στόχο τον εγκλωβισμό ριζοσπαστικών δυνάμεων και την καλλιέργεια νέων αυταπατών και ψεύτικων ελπίδων την ώρα που ο λαός προσπαθεί να ξεφύγει και κάνει το βήμα να σκεφτεί έξω από τα όρια της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.