Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

ΔΕΗ: Εργολαβίες και νέο εργατικό ατύχημα στο κυνήγι του μέγιστου κέρδους

Κοζάνη: Εργατικό ατύχημα στο ορυχείο της ΔΕΗ στη Μαυροπηγή
Βαριά τραυματίας εργολαβικός εργαζόμενος
Δημοσίευση: Δευ, 03/08/2015 - 14:55
Βαριά τραυματίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας νοσηλεύεται 38χρονος εργολαβικός εργαζόμενος που τραυματίστηκε τη Δευτέρα 3 Αυγούστου το πρωί στο ορυχείο της ΔΕΗ στη Μαυροπηγή Κοζάνης.
ΔΕΗ Κοζάνης. Από παλαιότερο ατύχημα (3/2/2015) με τον ακρωτηριασμό 46χρονου

Ο 38χρονος εργάζεται ως οδηγός σε έναν από τους εργολάβους που δραστηριοποιούνται στη ΔΕΗ. Στις 11.30 το πρωί, άγνωστο για ποιο λόγο, οδηγούσε το φορτηγό με την καρότσα ανοιχτή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεγάλο συρματόσχοινο και να ανατραπεί το όχημα και να τραυματιστεί σοβαρά ο ίδιος.
Πτολεμαΐδα: Καθημερινό φαινόμενο τα εργατικά ατυχήματα στα ορυχεία της ΔΕΗ
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι και αυτό το εργατικό ατύχημα είναι αποτέλεσμα της απίστευτης εντατικοποίησης και των άθλιων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας που επικρατεί στις εργολαβίες της ΔΕΗ, στο κυνήγι του κέρδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.