Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Έφτασε η ώρα του Πειραιά να στείλει το σήμα ενίσχυσης του ΚΚΕ - Σήμερα στις 20.30 η συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας (VIDEO) - #ΕΚΛΟΓΕΣ - #ΚΚΕ - #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

*

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

«Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», γιατί «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!». Σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς φτάνει από τις Κομματικές Οργανώσεις το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μάη

#εκλογες2023

*

ΤΩΡΑ ΚΚΕ

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. η συγκέντρωση στον Πειραιά - Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας (SPOT)

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τις εκλογές και έφτασε η σειρά του Πειραιά να στείλει ξεκάθαρο σήμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, με τη σημερινή μεγάλη συγκέντρωση στην πλ. Κοραή.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Βασίλης Γκιτάκος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α' Πειραιά, και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β' Πειραιά.


Σήμερα, που είναι τυπικά το τέλος της προεκλογικής περιόδου, στον Πειραιά θα ακουστεί δυνατά ο χτύπος της ελπίδας, της αισιοδοξίας, λίγο πριν κάνει κρότο την Κυριακή των εκλογών με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ και τον λαό σε καλύτερη θέση για την επόμενη μέρα.

Τα μέλη του Κόμματος και τις ΚΝΕ, οπαδοί και φίλοι δίνουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε η συγκέντρωση στην πόλη που ιδρύθηκε το Κόμμα μας να είναι η μαζικότερη των τελευταίων χρόνων, να γεμίσει η πλατεία από εργαζόμενους και νεολαία.

Επιπρόσθετα, οι εκατοντάδες κόκκινες σημαίες σήμερα το απόγευμα στο κέντρο του Πειραιά θα αποτελέσουν την καλύτερη απάντηση στο προκλητικό παζάρεμα των αστικών κομμάτων για το ποιος θα περιμαζέψει τις ψήφους των φασιστών. Απάντηση αποστομωτική από την πόλη με τις προσφυγικές συνοικίες, την περιοχή που δόθηκε μάχη με τους φασίστες, οι οποίοι εδώ δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, επιτέθηκαν σε μετανάστες και πρωτοπόρους εργάτες, αλλά την βρήκαν τελικά από τον λαό και το οποίο θα ξαναγίνει όποτε χρειαστεί με τους κομμουνιστές στην πρώτη γραμμή.

  • Η προσυγκέντρωση για τις Κλαδικές Οργανώσεις και τις Οργανώσεις της ΚΝΕ έχει οριστεί στις 7.45 μ.μ. στο Πασαλιμάνι.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.