Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ : Σήμερα στις 11.30 π.μ. η εκδήλωση για τη λαϊκή στέγη - Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας (SPOT) - #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ!

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

«Μόνοι τους και όλοι μας. Τώρα ΚΚΕ», γιατί «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!». Σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς φτάνει από τις Κομματικές Οργανώσεις το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, στις εκλογές που θα γίνουν στις 21 Μάη

*

ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ : Σήμερα στις 11.30 π.μ. η εκδήλωση για τη λαϊκή στέγη - Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας (SPOT)

Εκδήλωση με θέμα «Λαϊκή στέγη, αντισεισμική προστασία, σχολικές υποδομές vs Κέρδη για funds, τράπεζες, εχθρικό κράτος των “κορακιών”», διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, σήμερα Κυριακή 7 Μάη, στις 11.30 π.μ. στην Τεχνόπολη, (Γκάζι, Πειραιώς 100), στο Αμφιθέατρο Δ2 «Μ. Έβερτ».

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους:

Γιάννη Αναγνώστου, Πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Αττικής, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Αθήνας

Στέλλα Βαλαβάνη, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Αθήνας

Αντώνη Καββαδία, τραπεζοϋπάλληλο, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική

Δημήτρη Κουτζή, πολιτικό μηχανικό και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Δανάη Κυλάκου, Πρόεδρο του Συλλόγου Οικοτρόφων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθήνας



Στην πρόσκληση για την εκδήλωση αναφέρεται ότι:

«Το ΚΚΕ καλεί όσους:

• υποφέρουν σήμερα με την αύξηση του κόστους της λαϊκής, της επαγγελματικής και φοιτητικής στέγης, με τη ραγδαία άνοδο των ενοικίων, των επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια, με την ακρίβεια που πλήττει το λαϊκό εισόδημα

• συγκλονίστηκαν από το έγκλημα στα Τέμπη και ανησυχούν έπειτα από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία-Συρία για το τι θα συμβεί σε περίπτωση ανάλογου μεγέθους σεισμό στη χώρα μας, αν θα αντέξουν τα κτίρια

• οργίζονται με αυτήν την εγκληματική πολιτική και δεν αποδέχονται την προσπάθεια να μας επιβάλουν σαν “κανονικότητα” στη ζωή μας τους πλειστηριασμούς και την απουσία αντισεισμικής θωράκισης των δημόσιων κτηρίων και των κατοικιών που στεγάζουν τον εργαζόμενο λαό και τους νέους

Να παλέψουμε για να μείνουν οριστικά στο παρελθόν οι εικόνες ντροπής που θέλουν να μας πασάρουν σαν κανονικότητα και «σταθερότητα», να μην επαναληφθούν. Γιατί:

Η φθηνή, σύγχρονη και ασφαλή κατοικία για το λαό και τα παιδιά του είναι αυτονόητο δικαίωμα και όχι πολυτέλεια όπως έχει γίνει σήμερα…

Το φυσιολογικό για τα νέα ζευγάρια είναι να μπορούν να στεγάσουν το ξεκίνημα της ζωής τους, τα όνειρα και την οικογένεια τους χωρίς η αναζήτηση στέγης να εξελίσσεται σε “μαραθώνιο” και το νέο ξεκίνημα της ζωής τους να αλυσοδένεται με χρέη στις τράπεζες…

Η ασφάλεια για τους μαγαζάτορες και εμπόρους είναι να έχουν σταθερό ωράριο, λειτουργία και εισόδημα που θα τους εξασφαλίζει τις ανάγκες τους σε ένα μαγαζί που δεν θα φοβούνται μήπως το χάσουν την επόμενη μέρα από τα χρέη και τους φόρους που συνεχώς αυξάνονται, ιδιαίτερα για την επαγγελματική στέγη.

Η δωρεάν, ποιοτική και ασφαλή στέγαση για όσους φοιτητές την έχουν ανάγκη, είναι αναφαίρετο δικαίωμα και όχι αποτέλεσμα σε “παιχνίδι τύχης” για το αν θα βρουν δωμάτιο σε μία από τις ελάχιστες εστίες της πόλης μας, οδηγώντας όσους δεν τα καταφέρουν στην εγκατάλειψη των ονείρων και των σπουδών τους...

Οι μαθητές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στα σχολεία θέλουν να αναβαθμίζεται το έργο της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε σύγχρονα σχολεία με κατάλληλους χώρους και υποδομές για την ανάπτυξη των παιδιών και όχι να κινδυνεύουν αν τα σχολικά κτήρια «θα βρέξουν ταβάνια», ενώ η όποια αντισεισμική προστασία τους να επαφίεται στον πρωτοβάθμιο έλεγχο που είναι μόνο οπτικός…

Να κάψουμε ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα αντιλαϊκά σενάρια που γράφουν για μας χωρίς εμάς, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, πατώντας πάνω στις ίδιες ράγες που έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα, σε αυτές που υπηρετούν το κέρδος των επιχειρηματικών ομίλων και αυξάνουν την ανασφάλεια και την αστάθεια στο λαό θυσιάζοντας τις ανάγκες τους, τσακίζοντας το εισόδημά του, δημιουργώντας εγκλήματα στην καθημερινότητά του.

Τα στοιχεία τους, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ τα μεγάλα λόγια της ΝΔ για “ανάπτυξη που δίνει ευκαιρίες” και του ΣΥΡΙΖΑ για “ανάπτυξη με δίκαιο τρόπο”

• To 2022 η πλειοψηφία των νοικοκυριών δίνει από 60% ως 70% του μέσου μισθού ενός εργαζόμενου για τα έξοδα στέγασης (ενοίκιο ή δόση στεγαστικού και λογαριασμούς).

• Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει μειωθεί η ιδιοκατοίκηση στην Ελλάδα κατά 10% και πάνω.

• Μόνο το 2022 οι αντικειμενικές αξίες έσπασαν ρεκόρ στο Νότιο Τομέα της Αττικής, στην περιοχή που στήνεται η “περίκλειστη πόλη των πλούσιων” του Ελληνικού, στο 13,8%. Ενώ τα ενοίκια ανέβηκαν στο 5,4%, παρόμοια και ο ΕΝΦΙΑ.

• Το 2022 ήταν προγραμματισμένοι πάνω από 44.000 πλειστηριασμοί ενώ 700.000 πλειστηριασμοί προβλέπονται μέσα στο 2023.

• Περίπου το 60% των κτηρίων να είναι κατασκευασμένα χωρίς καθόλου αντισεισμικούς κανονισμούς ή με τον αντισεισμικό κανονισμό του 1959.

Γιατί παρά τις διαφορές τους συμφωνούν στα “μεγάλα”. Συμφωνούν στην “πράσινη μετάβαση” που πέρα από τα “πράσινα” χαράτσια στην ενέργεια και την γενικότερη ακρίβεια, θα οδηγήσει στην ακρίβεια για τη συντήρηση των κατοικιών και στον “πράσινο” ΕΝΦΙΑ σε αυτούς που δε συμμορφώνονται “προς τας υποδείξεις”. Συμφωνούν στην πολιτική “κόστος - όφελος”, άρα στην υποχρηματοδότηση των αντίστοιχων και απαραίτητων υπηρεσιών του κράτους, στην εμπορευματοποίησή τους που οδηγεί στην απουσία ελέγχων στατικότητας και αντισεισμικής θωράκισης. Συμφωνούν στον εξαγωγικό προσανατολισμό της ελληνικής οικονομίας και της τουριστικής βιομηχανίας που μετατρέπει την Αθήνα και όλη την Ελλάδα σε περίκλειστο πανάκριβό τουριστικό προϊόν για “λίγους”. Διαμορφώνοντας τεράστια κέρδη από τη μία για τους μεγαλοξενοδόχους και τις εταιρείες real - estate που προτιμούν την βραχυχρόνια μίσθωση σε τουρίστες, δίνοντας “μπιρ παρά” τη γη στους επιχειρηματικούς ομίλους και οδηγώντας στην εκτίναξη των τιμών των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων και των ενοικίων, του ΕΝΦΙΑ και των δημοτικών τελών, τσακίζοντας το λαϊκό εισόδημα.

Συμφωνούν στην προστασία των τραπεζών από τα ”κόκκινα δάνεια” γι’ αυτό και έχουν συνδιαμορφώσει ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ το νομοθετικό πλαίσιο:

Το χρονικό του εγκλήματος στο θέμα των πλειστηριασμών:

• 2010: Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θέσπισε με το νόμο Κατσέλη το κυνήγι των δανειοληπτών από τις τράπεζες για να διευθετήσουν τα χρέη τους. Αποτέλεσε την βάση για το σκοινί που έδεσαν τη “θηλιά” οι επόμενες κυβερνήσεις στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

• 2015-2016: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ακροδεξιών ΑΝΕΛ, στη βάση των δεσμεύσεων και κατευθύνσεων της ΕΕ που η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με υπουργό τον κ. Βαρουφάκη είχε συνδιαμορφώσει, ψήφισε την πώληση των “κόκκινων” δανείων στα funds, σύμφωνα με τις σχετικές μνημονιακές δεσμεύσεις τις οποίες είχαν ψηφίσει μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

• 2017: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ακροδεξιών ΑΝΕΛ ψηφίζει τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και το ιδιώνυμο για όσους αντιστέκονται ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών λαϊκών οικογενειών.

• 2020: Η κυβέρνηση της ΝΔ, με τον πτωχευτικό κώδικα που έφερε ολοκλήρωσε το έγκλημα. Για όσους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, προβλέπεται δέσμευση του συνόλου της περιουσίας τους και εκποίησή της, δίνοντας φυσικά την επιλογή στις τράπεζες να αποκτήσουν ό,τι κι αν θέλουν.

2023: Με απόφαση του Αρείου Πάγου και με βάση τους νόμους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ “λύνονται τα χέρια” των funds και των αρπακτικών για νέο γύρο μαζικών πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ αποδεικνύουν στην πράξη είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αντιπολίτευση τι ετοιμάζουν στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα φτιάξουν. Γιατί είναι δεσμευμένοι στα συμφέροντα των επενδυτών, συμφωνούν με τη στρατηγική της ΕΕ και υλοποιούν τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις και οδηγίες ψηφίζοντάς τες και στο ευρωκοινοβούλιο.

Γι’ αυτό ακόμα και αν τσακώνονται για το ποιος θα αντιμετωπίσει το στεγαστικό πρόβλημα των νέων, ξέρουμε πάρα πολύ καλά που οδηγούν οι προτάσεις και τα προγράμματά τους που προεκλογικά τα παρουσιάζουν ως “κοσμογονία”. Αλυσοδένουν τα νέα ζευγάρια στα χρέη και στην ανασφάλεια, εκτεθειμένους στα νύχια των τραπεζών, οι οποίες θα εισπράττουν τις δόσεις των δανείων και θα απειλούν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Αντίστοιχα, η κατασκευή φοιτητικών εστιών, μέσω συμπράξεων με ιδιώτες (ΣΔΙΤ), που σχεδίασε η κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ και επεκτείνει σήμερα η ΝΔ, οδηγεί στην κατάργηση της δωρεάν στέγασης. Με την ιδιωτικοποίηση των εστιών να οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση, όπως αποδεικνύει η σημερινή παράδοση της λειτουργίας αρκετών υπηρεσιών του πανεπιστημίου σε εργολαβικές εταιρείες.

Αλλά και το ΜέΡΑ25 δεν πάει πολύ πίσω… Γιατί ουσιαστικά μέσα από την “λεξηπλασία” του κ. Βαρουφάκη, όχι μόνο δεν αλλάζει τίποτε στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται, αλλά συγκαλύπτεται και η αιτία και ο ένοχος. Όταν το πρόγραμμα που προκρίνει, προωθεί μια κρατική “κακή τράπεζα”, που θα χρηματοδοτείται απ’ το κράτος, δηλαδή από τη φορολογία του εργαζόμενου λαού, για να διασφαλίσει τη “διατήρηση του ποσοστού ιδιοκτησίας των δανειοληπτών, έως την έναρξη της κανονικής αποπληρωμής των δανείων”, που για να την πάρεις πρέπει να ρευστοποιήσεις τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία σου. Απλά το πρόγραμμα αντί για “ΗΡΑΚΛΗΣ” θα ονομάζεται “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”… Ο λαός το γνωρίζει πια ότι δεν μπορεί να ωφεληθεί περιμένοντας τις μεταρρυθμίσεις της ΕΕ και του κράτους των επενδυτών και των funds για να προστατευθεί, αλλά να συγκρουστεί με αυτές.

Γι’ αυτό _Μόνοι τους απέρριψαν και δεν έβγαλαν μιλιά στην τροπολογία του ΚΚΕ στη βουλή για την προστασία της πρώτης κατοικίας των χρεωμένων λαϊκών νοικοκυριών με ετήσιο εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Κάνουμε τώρα έξωση στην πολιτική που μετατρέπει το δικαίωμα στη στέγη σε εμπόρευμα για τα κέρδη των λίγων!

Η ίδια η πείρα των τελευταίων μηνών, οι μεγάλες κινητοποιήσεις απέναντι στην εγκληματική πολιτική που διαμορφώνει Τέμπη στη ζωή μας, που ξεσπιτώνει λαϊκές οικογένειες από την πρώτη κατοικία, δείχνουν τον μόνο ρεαλιστικό δρόμο. Με την οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση των σωματείων, των φοιτητικών συλλόγων, των μαζικών φορέων αποκαλύπτονται οι πραγματικοί ένοχοι, καθυστερεί η εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, ακυρώνονται οι εξώσεις, διασφαλίζεται η προστασία της πρώτης κατοικίας.

Αυτό που κρίνεται σήμερα και την “επόμενη μέρα” των εκλογών, είναι ο λαός και το κίνημά του να βρεθούν πιο δυνατοί για την προστασία της λαϊκής στέγης, την ενίσχυση της προστασίας της ζωής τους, για το σύνολο των δικαιωμάτων τους, με την διεκδίκηση:

Ολοκληρωμένου στεγαστικού σχεδιασμού, με στόχο την κάλυψη των εργατικών λαϊκών αναγκών με επανασύστασης του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και ενίσχυσης του αποκλειστικά κρατικού κατασκευαστικού προγράμματος. Αξιοποίησης των αποθεματικών του πρώην ΟΕΚ και της μεγάλης ακίνητης περιουσίας του για τις ανάγκες των εργαζομένων και της νεολαίας.

Άτοκα δάνεια στους δικαιούχους εργαζόμενους, ανέργους, τα νέα ζευγάρια, για απόκτηση, αποπεράτωση, συντήρηση και επισκευή κατοικίας.

300 ευρώ μηνιαία επιδότηση για όλους τους φοιτητές που νοικιάζουν. Πλαφόν στις τιμές των ενοικίων, του ηλεκτρικού ρεύματος, ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο της φοιτητικής στέγης. Με ευθύνη του κράτους να αξιοποιηθούν διαμερίσματα, ξενοδοχεία, για δωρεάν στέγαση, ώστε να μη μείνει κανένας φοιτητής που το έχει ανάγκη χωρίς στέγη.

Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας Ιδρυμάτων και άλλων κτιρίων ή οικοπέδων του Δημοσίου, των Δήμων και Περιφερειών, για δημιουργία νέων εστιών στην ευθύνη του κράτους, χωρίς ΣΔΙΤ και ενοίκια, για τη δημιουργία σύγχρονων σχολείων και πανεπιστημίων. Επισκευή και ανακαίνιση όλων των σχολικών κτηρίων, παλιών εστιών με κρατική δαπάνη. Αύξηση της φορολογίας των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Κατάργηση όλων των άδικων άμεσων και έμμεσων φόρων για το λαό, του ΕΝΦΙΑ, του ειδικού τέλους κατανάλωσης, του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο, του τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες.

Αύξηση στους μισθούς πάνω από τον πληθωρισμό, κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για όλους, επαναφορά τριετιών, επίδομα ανεργίας στο 80% του κατώτατου μισθού. Καθιέρωση αφορολόγητου που να καλύπτει τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.

Καμία διακοπή ρεύματος στις λαϊκές οικογένειες.

Να σταματήσει, εδώ και τώρα, το αίσχος των πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών.

Με πιο ισχυρό το ΚΚΕ στις εκλογές στις 21 Μάη και στην καθημερινή διεκδίκηση!

Γιατί μπροστά στην αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει και θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, χειρότερη από την προηγούμενη ανεξάρτητα από τα κόμματα που θα τη συγκροτήσουν, γιατί μόνο χειρότερο γίνεται το σύστημα που ζει από την εκμετάλλευση των πολλών για τα κέρδη των λίγων, τη διαφορά υπέρ του λαού μπορεί να την κάνει μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ. Γιατί ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει να είναι μαζί μας περισσότεροι βουλευτές του στο δρόμο του αγώνα! Για να προστατέψουμε το λαό από τα κοράκια και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους! Για να ακουστεί η φωνή μας! Για να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις και να καταφέρουμε αποτελεσματική πίεση για να πάρουμε ανάσες ανακούφισης, για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας!

Δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλο χαμένο χρόνο!

Μόνο ο λαός σώζει το λαό όπως αποδεικνύεται σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο μέσα από τις μεγάλες κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται, αμφισβητώντας και καταδικάζοντας την αντιλαϊκή πολιτική, υπερασπιζόμενος την ζωή του.

Μόνο ο λαός σώζει το λαό όπως αποδείχτηκε και με την τεράστια αλληλεγγύη που εκφράστηκε ανάμεσα στον ελληνικό και τούρκικο λαό με τους πρόσφατους σεισμούς.

Τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΣ, με πιο ισχυρό ΚΚΕ, ανοίγουμε το δρόμο για ριζικές αλλαγές και ανατροπές για να είναι οι εργαζόμενοι, ο λαός, νοικοκύρηδες στον τόπο τους, στον κόπο τους και στο σπίτι τους.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΜΑΣ

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.